Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a páromat, hogy költözzünk össze?

Figyelt kérdés

27 éves/N vagyok a párom 41/F

9 éve ismerjük egymást és 8 éve vagyunk együtt.

Páromnak jó munkája,itthon szerintem kifejezetten jónak számító fizetése is van,szép háza egy jó környéken.

Ennek ellenére még mindig a szüleivel,a szülői házban él.

Mindig amikor felhozom a témát,hogy költözzünk össze a saját házába ami üresen áll, mindig talál valami magyarázatot.Most nem jó még,meg kell csinálni a kerítést, új ablakok kellenek,várjunk amíg befejezem az egyetemet stb.

Viszont én nő vagyok,szeretnék összeköltözni vele,lassan esküvőt és igen majd gyerekeket is.

2017. szept. 12. 08:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta és válaszolt nekem.

Ment is mindenkinek a zöld kéz.

Főleg az utolsó válasznak vagyok különösen hálás.:)

Jó tippet adtál köszi szépen,az albérleteset mindenképp felhozom témának amikor legközelebb beszélgetek a párommal.

2017. szept. 12. 10:41
 12/18 anonim ***** válasza:
11.: majd írd meg, mit felel rá, kíváncsi vagyok (van egy tippem :D)
2017. szept. 12. 10:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Rossz volt olvasni is...

Hagyd el. Azzal hogy kifizette a ház felújítását és öcsédnek szerzett munkát, kb. törlesztette azt hogy 8 évet elvett az életedből... Amit már sosem fog senki visszaadni.

Elhiszem hogy jószívű, de nem értem mit keresel mellette?

Nem fog sosem elköltözni. 40 felett nem változik gyökeresen az ember. Ha eddig jó volt neki otthon, ezután is jó lesz. Most már jön a kifogás, hogy jajj a szülők öregek és kell nekik a segítség meg a gondoskodás. stb.

2017. szept. 12. 10:59
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem érzed torznak a kapcsolatotokat? 27 éves nő létedre komoly sérüléssel kell rendelkezned, ha ezt te normálisnak tartod.

Minden kapcsolatnak van egy íve, amiben vannak fontos állomások. Ezeket megspórolni nem lehet, ha hosszú távra tervezel. Az, hogy valaki 41 évesen otthon él, komoly defektust feltételez. Patológiai értelemben. Önmagában a szülői házzal nincs baj, régen is így éltek viszont azzal már igen, hogy 8 év alatt még csak odáig sem jutottatok el, hogy együtt éljetek.

Ennek már sok-sok éve meg kellett volna történnie ahhoz, hogy az utolsó mondatodban írt vágyak közül bármelyik is megvalósulhasson. Amit a párod tesz az rossz... ezt ő is tudja szerintem, mert ugye kompenzálni is próbál (segítséggel), csak hogy elkerülje a felismerést, hogy már felnőtt, felelősségteljes ember.

Mert ugye most nem az.

De inkább kérdezek: szerinted milyen jövőtök lesz? Ha 8 év alatt ide jutottatok, akkor mikor költöznétek össze? Ha pedig összeköltöztök, szerinted meg fogod neki tudni adni azt amit az anyja ad meg most neki? Segítek, nem. Vagy kínok között... gondolom te is arra vágysz, hogy tigriscsíkos alsókat moss a főzés mellet miközben a párod semmit nem csinál, mert hát "otthon anyám is meg tudta ezt csinálni, akkor te miért nem".

Aztán a gyermek kérdés: őszintén? Inkább ne csináljatok így gyermeket, mert ha nem neked lesz nyomorúságos életed, akkor neki.

Anyakomplexus néven amúgy sok írást találsz a témában. Elemezgesd és képzeld el azok alapján a közös (sic!) jövőtöket.

2017. szept. 12. 11:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre elmondodm a saját történetem, remélem tanulsz belőle.

Elváltam, egy év múlva összejöttem egy nővel aki 40 évig az anyjával élt. Feleségül vettem és külön lakásba költöztünk. Ennek ellenére az anyja olyan szinten volt jelen az életünkben (a 300 km távolság ellenére) hogy rövid idő alatt zavaró lett, később pedig elviselhetetlen. A legapróbb témában is kikérte az anyja véleményét, az anyja mindenbe beleszólt, még a legapróbb dolgokba is amit megoszott vele. Szóval nem tudott tőle elszakadni, olyan volt mint egy 9-10 éves gyerek.

4 év után elváltunk.

Arra számíhatsz, ha össze is költöztök az igazi "felesége" továbbra is az anyja lesz, te csak tartalékjátékos leszel az életében.

(egyébként pszichológia témában van erre szakirodalom, nézz utána mire számíthatsz)

2017. szept. 12. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért az 8 év alatt kiderül hogy valaki túl kényelmes , vagy anyakomplexusa van.
2017. szept. 12. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
A csávó 32 évesen 18 éves tinilányokkal barátkozott, majd jött össze. Nem értem, mit vártál tőle. Ha 32 éves koráig nem sikerült felnőnie, akkor 41 évesen sem fog kibújni a mama szoknyája alól, hogy önálló életet kezdjen egy felnőtt emberrel. Ő ugyanis nem az. Lemaradt a felnőtté válásban, valahol 17-18 éves kora körül. Várakozhatsz, ha szeretnél, de 99%-os bizonyossággal meg lehet mondani, hogy ő veled nem fog felnőtt életet kezdeni sosem, mert egyszerűen képtelen rá.
2017. szept. 12. 11:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hülye, és tudja, hogy csak a pénzére hajtasz, mert nem lennél már vele, ha nem tett volna meg érted egy csomó mindent.
2017. szept. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!