Külföldre költöztünk. Hogy tudnék könnyebbíteni a helyzeten? Esetleg hogy tudnám rávenni a szüleimet hogy költözzünk vissza?
Én és az öcsém is utál itt élni..
Mióta kiköltöztünk magányosabb és visszahúzódóbb lettem...
Nincsenek barátaim,hon vágyam van..
az álmom hogy vissza költözzünk,ami valószínüleg lehetetlen.
Tudom hogy a szüleim ezzel csak nekünk akarnak jót a jövőre nézve,de már nem bírom!
Szerintem nyafogj, hisztizz tovább, sokkal jobb lesz.
Ne is akarj barátokat szerezni, ne is akard jól érezni magad, inkább álmodozz arról, milyen jó is volt otthon, így egész biztosan jó és tartalmas életed lesz.
Te figyelj, gondoltál már arra, hogy otthon esetleg nem lenne munka, pénz, étel, lakás? Gondoltál már arra, hogy a szüleid miattatok költöztek külföldre, esetleg nekik is honvágyuk van, de tudják, hogy MIATTATOK KELL idegenben élni, hogy meglegyen az a kór va ájfónod, meg a zikszbokszod, meg hogy elmehess nyaralni egy évben egyszer, meg hogy ehess pizzát meg hamburgert? Gondoltál már arra, hogy esetleg ők is szívesen hazahúznának a vérbe, de MIATTATOK inkább áldozatot hoznak?
Úgyhogy kussolj, kispofám és légy hálás anyádéknak, ohgy nem adtak intézetbe, hanem próbálnak egy jobb jövőt biztosítani NEKTEK.
Igen tudom hogy nekik is rossz és hogy nekünk akarnak jót...de ha 1x utálok itt élni hogy tudnék beilleszkedni?
Nemkell nekem iphone sem xbox.
Nekem a családomra és a barátaimra van szükségem!
Nemtudom jól érezni magam...
Anyagilag igaz hogy jobban állunk de a pénz nem boldogít!!!!!
Figyelj! Nemtudom mit kell itt bunkóskodni..-.-"
Kiváncsi lennék ha te élnéd át azt amit én mit szólnál hozzá....
Képzeld, én sem Magyarországról írok. Sőt, megkockáztatom, hogy több barátot (bár valószínűleg kevesebb élő rokont) hagytam ott.
Azonban veled ellentétben én nem hisztizek. Próbálom megértetni veled, hogy amin nem tudsz változtatni, azt el kell fogadni - de úgy látom, túl hülye vagy, hogy ezt megértsd. Ha neked jobb így, hát csináld, nekem tulajdonképpen mindegy.
Elfogadtam!
Csak rohadtul nem bírom már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!