Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a páromat, hogy költözzünk össze?
27 éves/N vagyok a párom 41/F
9 éve ismerjük egymást és 8 éve vagyunk együtt.
Páromnak jó munkája,itthon szerintem kifejezetten jónak számító fizetése is van,szép háza egy jó környéken.
Ennek ellenére még mindig a szüleivel,a szülői házban él.
Mindig amikor felhozom a témát,hogy költözzünk össze a saját házába ami üresen áll, mindig talál valami magyarázatot.Most nem jó még,meg kell csinálni a kerítést, új ablakok kellenek,várjunk amíg befejezem az egyetemet stb.
Viszont én nő vagyok,szeretnék összeköltözni vele,lassan esküvőt és igen majd gyerekeket is.
Értelmes nő mi a francot akar egy olyan 41 éves férfiról aki még a szüleivel él és 8 éves kapcsolat után sem akar összeköltözni?
Szerintem az én kérdésem jobb.
Olykor-olykor nekem is eszembe jut az amit ti írtok,de nem tudnám elhagyni.
ilyen kedves és önzetlen férfit,nem hinném,hogy még egyszer ki tudnék fogni(akit még szeretek is)
Amikor a szüleim nem kaptak hitelt a ház felújításra a banktól,a párom ahogy megtudta,rögtön kisegítette őket pénzzel kérés nélkül.Körbe telefonált néhányat, és másnap jöttek a szakik is.
Szerzett munkát a cégnél ahol ő is dolgozik a kisöcsém számára.
Az öcsém nagyon zárkózott és kissé antiszociális,aki az összes munkahelyén csak szenvedett.
Irodai munkát adott neki,külön irodába egyedül egész nap nem zavarja senki,ilyen nyugdíjas aktatologató munkát,ahol annyi szünetet tart amennyit csak akar.
Egyszóval jószívű és segítőkész.
"Értelmes nő mi a francot akar egy olyan 41 éves férfiról aki még a szüleivel él és 8 éves kapcsolat után sem akar összeköltözni?"
#3 A kérdésed értelmes nőről szól, nem egy olyanról, aki 27 évesen egyetemista és a pasija fizetésére akar különköltözni. Szerintem zsák a foltját, szenvedjenek csak együtt, addig is elkerülik a normális embereket :)
Igazatok van nem fog megváltozni tudom.
Mosnak,főznek,takarítanak rá otthon.
Reggel tálcán viszik be számára a reggelit és mellé a kávét is.
Délben mikor megéhezik és hazamegy a munkából enni, már megvan terítve számára az ebéd.
Este mikor befejezi a munkát, ugyan ez a helyzet a vacsorával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!