Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a páromat, hogy költözzünk össze?

Figyelt kérdés

27 éves/N vagyok a párom 41/F

9 éve ismerjük egymást és 8 éve vagyunk együtt.

Páromnak jó munkája,itthon szerintem kifejezetten jónak számító fizetése is van,szép háza egy jó környéken.

Ennek ellenére még mindig a szüleivel,a szülői házban él.

Mindig amikor felhozom a témát,hogy költözzünk össze a saját házába ami üresen áll, mindig talál valami magyarázatot.Most nem jó még,meg kell csinálni a kerítést, új ablakok kellenek,várjunk amíg befejezem az egyetemet stb.

Viszont én nő vagyok,szeretnék összeköltözni vele,lassan esküvőt és igen majd gyerekeket is.

2017. szept. 12. 08:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Van egy csomo sugardaddy kereso oldal, ott nez korul. Kislany vagy meg ahoz hogy osszekoltozzon veled, ezert nem akar. Meg ugye akkor neked kellene kiszolgalni, ha a szulei nem laknanak ott.
2017. szept. 12. 08:32
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismet a "hogyan tegyunk tonkre a sajat eletunket, csak mert benne akarunk poshadni a szarban?" c. kerdeskort latjuk.
2017. szept. 12. 09:18
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Értelmes nő mi a francot akar egy olyan 41 éves férfiról aki még a szüleivel él és 8 éves kapcsolat után sem akar összeköltözni?

Szerintem az én kérdésem jobb.

2017. szept. 12. 09:20
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Ezt lesheted kisanyám. A pasid sosem lesz felnőtt, feletted meg lassan elhalad az idő. Vele maradsz és beletörődsz, vagy keresel olyat, akinek nem csak kényelmes vagy, hanem fontos is (és korodbeli). Ha vele maradsz, magadat okold, őt semmore nem fogod tudni rávenni.
2017. szept. 12. 09:52
 5/18 A kérdező kommentje:

Olykor-olykor nekem is eszembe jut az amit ti írtok,de nem tudnám elhagyni.

ilyen kedves és önzetlen férfit,nem hinném,hogy még egyszer ki tudnék fogni(akit még szeretek is)

Amikor a szüleim nem kaptak hitelt a ház felújításra a banktól,a párom ahogy megtudta,rögtön kisegítette őket pénzzel kérés nélkül.Körbe telefonált néhányat, és másnap jöttek a szakik is.

Szerzett munkát a cégnél ahol ő is dolgozik a kisöcsém számára.

Az öcsém nagyon zárkózott és kissé antiszociális,aki az összes munkahelyén csak szenvedett.

Irodai munkát adott neki,külön irodába egyedül egész nap nem zavarja senki,ilyen nyugdíjas aktatologató munkát,ahol annyi szünetet tart amennyit csak akar.

Egyszóval jószívű és segítőkész.

2017. szept. 12. 10:14
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
5.: ha mindenre van kifogásod, minek írtad ki a kérdést? Mindenki egyöntetű véleményen van, pazarlod mellette az életed, sosem fog veled összeköltözni. Ha magadnak is hazudni akarsz, az már a te bajod, akkor nem tudlak sajnálni.
2017. szept. 12. 10:16
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"Értelmes nő mi a francot akar egy olyan 41 éves férfiról aki még a szüleivel él és 8 éves kapcsolat után sem akar összeköltözni?"

#3 A kérdésed értelmes nőről szól, nem egy olyanról, aki 27 évesen egyetemista és a pasija fizetésére akar különköltözni. Szerintem zsák a foltját, szenvedjenek csak együtt, addig is elkerülik a normális embereket :)

2017. szept. 12. 10:17
 8/18 A kérdező kommentje:

Igazatok van nem fog megváltozni tudom.

Mosnak,főznek,takarítanak rá otthon.

Reggel tálcán viszik be számára a reggelit és mellé a kávét is.

Délben mikor megéhezik és hazamegy a munkából enni, már megvan terítve számára az ebéd.

Este mikor befejezi a munkát, ugyan ez a helyzet a vacsorával is.

2017. szept. 12. 10:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor töltsd vele így az életed. Otthon megkapja a cselédeket, tőled a bejárós puncit. Aranyélet. Ha valami ok folytán összeköltözne veled, a cselég szerepet is te töltenéd be. Ennyire tartod magad? Ez az ember sosem lesz felnőtt. Pán Péter.
2017. szept. 12. 10:29
 10/18 anonim ***** válasza:
16%
Miért is baj , hogy ő 27a pasi meg 41? Az hogy valaki a szüleivel él 41 évesen az akkor lenne gáz , ha mellete nem ért volna el semmit az életben. 8 éve együtt vannak ,sokan ennyi idő alatt 4 külömböző pasival/nővel élnek együtt, az akkor mitől is jobb? Minden ember más ,nem lehet senkit beskatulyázni ennyi infó alapján.Amúgy vesd fel neki , hogy mindenképp együtt akarsz vele élni , ha kell albérletben , vagy a szüleinél , de vele. Add tudtára , hogy ez neked milyen fontos . A vagyonos emberek sokkal óvatosabban és bizalmatlanabban álnak ilyen kérdésekhez. Amúgy egyszer feltettem egy olyan kérdést itt a Gyk-n , hogy mit szerethet egy 26 éves jógász egyetemista lány egy 39 éves jó módban élő pasin , szinte minden válasz az volt , hogy a pénzét.Ilyen előítéletek mellett ne csodálkozz , ha nehezen dönt.
2017. szept. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!