Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a párom?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 éve vagyok együtt. A kapcsolatunk elején nagyon aranyos volt, ez az idő előrehaladtával folyamatosan hanyatlott. Sajnos már pár hónapja változó gyakorisággal beszél velem lekezelően. Ha valamit nem értek, bunkó hangsúlyban elkezd lassan, szaggatottan kioktatni, hogy ezen mi nem érthető. Itt kiemelném, hogy bizony az esetek nagy százalékában az ő hiányos és zavart kifejezőkészsége miatt nem értem mit akar.

Példa: "hát... tudod... izé..."

Gyakran semmi logikai összefüggést nem teremt a mondatok között és ilyenkor nekem nem esik le, hogy miről beszél per pillanat és hogy ez hogyan kötődik az előző témához. Ilyenkor is bunkón leszól, hogy hogy lehetek ilyen értetlen.

Most lett 5 hónapos terhes és egyre inkább kezd növekedni benne ez a bunkóság. Eltűröm, néha csak nevetni tudok az ilyen butaságokon, de azért nagyobb adagban én sem viselem jól a hasonló "kiakadásait". Szerintetek miért ilyen?

Továbbá azt is fontos megjegyeznem, hogy eléggé kritikusan áll hozzá minden hibámhoz, amiket egész eddig elnézett. Ha nem tudok valamit, akkor azzal inzultál, hogy "Ezt apa/anya tudja. Akkor te miért nem?" - ezalatt gyakorlati dolgokra gondoltam. Pl.: sütés, vagy valami hasonló.

Én nem akadok ki az apró-cseprő hibáim. Akkor ő miért? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

2017. szept. 11. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

1: rossz a sorrend, előbb házasodni kellett volna, aztán babázni

2.: most jött elő a valós énje, hogy "biztonságban" érzi magát, hiszen a babával nem fogod kirakni

3.: ezért kell több év ahhoz, hogy egymást megismerjétek és csak utána kell gyerekvállaláson gondolkozni

2017. szept. 11. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megkezdődött a beidomítás.Ideje lefektetni újra a szabályokat.
2017. szept. 11. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Simán okozhatnak idegbetegséget a terhességi hormonváltozások, nézz majd utána. A kismamák sokkal érzékenyebbek.
2017. szept. 11. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor volt olyan utoljára, hogy csak egymásra figyeljetek? Kellene olyan minden egyes nap, ha csak 5 percig is, de csak egymással foglalkoztok. Nincs közben tévé, telefon, számítógép. A leírásod alapján félrecsúszik a kommunikáció, és lassan eltávolodtok egymástól. Neki cikáznak a gondolatai, te meg nem tudod követni. Még most, a várandósság alatt alakítsátok ki a rutint, hogy minden nap legyen idő egymásra. Tanuljatok meg kommunikálni, különben nagyon nehéz lesz a gyereknevelés. Nagyon fontos, hogy a szülés után is minden nap legyen pár percetek egymàsra.
2017. szept. 11. 19:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó: ez előtte kezdődött.

A gyerekvállalásba egy véletlen folytán keveredtünk...

2017. szept. 11. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen finom megfogalmazása annak hogy nem védekeztetek :D
2017. szept. 11. 19:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát... azt is írhattam volna, hogy s*gg hülye voltam. :D
2017. szept. 11. 19:34
 8/10 A kérdező kommentje:
De a baba az első. Az a gond, hogy a mostani bunkó énje miatt a közeledés már nehézkesebben megy... és nem tudok vele mit csinálni. Ha mondom, hogy ne bunkózzon, akkor: "Én? Nem. Soha.", "Te hülye vagy." Etc...
2017. szept. 11. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezért nem kell gyereket vállalni másfél év után ha amúgy azt se tudom ki is valójában a párom... Abba gondolj már bele, hogy később mi lesz. Mert nagyon valószínű, hogy ennél már csak rosszabb lesz. A gyerek előtt fogtok majd bunkózni egymással? Aztán meg gondol egyet és elviszi a gyerekedet? Mért ilyen felelőtlenek az emberek?
2017. szept. 11. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
#9 ez kivédhetetlen,egy élet is kevés igazán megismerni valakit+az emberek változnak,hovatovább sokan egy életen át nincsenek tisztában saját magukkal sem.
2017. szept. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!