Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a párom?
A barátnőmmel 2 éve vagyok együtt. A kapcsolatunk elején nagyon aranyos volt, ez az idő előrehaladtával folyamatosan hanyatlott. Sajnos már pár hónapja változó gyakorisággal beszél velem lekezelően. Ha valamit nem értek, bunkó hangsúlyban elkezd lassan, szaggatottan kioktatni, hogy ezen mi nem érthető. Itt kiemelném, hogy bizony az esetek nagy százalékában az ő hiányos és zavart kifejezőkészsége miatt nem értem mit akar.
Példa: "hát... tudod... izé..."
Gyakran semmi logikai összefüggést nem teremt a mondatok között és ilyenkor nekem nem esik le, hogy miről beszél per pillanat és hogy ez hogyan kötődik az előző témához. Ilyenkor is bunkón leszól, hogy hogy lehetek ilyen értetlen.
Most lett 5 hónapos terhes és egyre inkább kezd növekedni benne ez a bunkóság. Eltűröm, néha csak nevetni tudok az ilyen butaságokon, de azért nagyobb adagban én sem viselem jól a hasonló "kiakadásait". Szerintetek miért ilyen?
Továbbá azt is fontos megjegyeznem, hogy eléggé kritikusan áll hozzá minden hibámhoz, amiket egész eddig elnézett. Ha nem tudok valamit, akkor azzal inzultál, hogy "Ezt apa/anya tudja. Akkor te miért nem?" - ezalatt gyakorlati dolgokra gondoltam. Pl.: sütés, vagy valami hasonló.
Én nem akadok ki az apró-cseprő hibáim. Akkor ő miért? Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
1: rossz a sorrend, előbb házasodni kellett volna, aztán babázni
2.: most jött elő a valós énje, hogy "biztonságban" érzi magát, hiszen a babával nem fogod kirakni
3.: ezért kell több év ahhoz, hogy egymást megismerjétek és csak utána kell gyerekvállaláson gondolkozni
Utolsó: ez előtte kezdődött.
A gyerekvállalásba egy véletlen folytán keveredtünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!