Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot, hogyan vészeljem át a párom huzamos
többhónapi/heti távollétét lelki károsodás nélkül?
2017. szept. 6. 01:49
Tudtok kommunikálni, nem? Nekem max 10 napra megy el a férjem néha munka miatt, így a több hónapos időintervallumról szerencsére nem tudok nyilatkozni, de ha minden reggel és este beszélünk, akkor azért kibírható. Az utolsó 1-2 nap meg már tök izgi mindig, kitalálni, hogy mivel várjam haza, mi legyen a vacsi, süti, stb. Ő meg mindig hoz valami meglepit, így ő is tervezget, kattog, hogy minek örülnék éppen. :)
A megfelelő hozzáállással szerintem kibírható.
2017. szept. 6. 01:52
Ha jó nő vagy, lesz aki ápolja a lelked
2017. szept. 6. 04:57
Nem kell a hiszti, nehéz z lesz, de mivel dolgozol, napi nyolc-kilenc ora elmegy.
Esre fész, hangouts, skype, stb.
Nem a posta korában élünk, hogy ne is beszélhessetek hetekig...
Én fél évig éltem 1000km-es tárvkapcsolatban. Az este jo volt, vártam, mert akkor végre láthattam a Kedvest, beszélhettünk, a nap meg eltelt - bár rég sütöttem annyit mint akkor (csak hogy lefoglaljam magam) ;)
Persze, ha semmi dolgod, csak otthon ülsz, ugy nehéz.
Te mikor mész vele ki?
2017. szept. 6. 07:10
A magam példáját tudom csak leírni. Én már egy idősödő férfiember vagyok (61 év). Egy éve párkapcsolatban vagyok a jelenleg külföldön élő kedvesemmel (60 év). Tervezzük, hogy 2 év múlva hazaköltözik és összeházasodunk. Félévente együtt töltünk 2 hetet, ami a csodálatosnál is csodálatosabb! Szexuális együttléteink rendkívül jók: naponta többször is megy a dolog! Bizony nagyon nehezen múlnak azok a napok, amit külön kell tölteni és ez a több! Az év 365 napjából, jóformán egy hónapot sem vagyunk együtt. Viszont nem múlik el úgy a nap, hogy ne látnánk, hallanánk egymást Messenger- en! Hála Istennek, hogy a mai kor technikája mindezt lehetővé teszi! Enélkül sokkal nehezebb lenne. Ha érzelmileg két ember kötődik egymáshoz, semmi nem lehetetlen! Ha pedig valaki a félrelépésen töri a fejét, azt a "kapcsolatot" kár fenntartani! Ha szereti a párját és ő is ragaszkodik Önhöz, akkor adott a hűség. Ellenben ha felszínes a dolog, akkor meg kár erőltetni, mert a lelket a test el fogja vinni valamerre másfelé!....
2017. szept. 6. 15:57
6/6 A kérdező kommentje:
Kijózanítóan reális válaszokat kaptam. Lehet, hogy tényleg hisztizek? A legértékesebb nekem az "idősödő" úré. Talán épp azért, mert férfitól jött egy olyan válasz, ami szerint ő még nehezebb helyzetben van, mégis nemes lélekkel viseli. Ez megerősített. Különben mindenki jót írt. Egy kivétellel, de azon meg mosolyogtam egy jót. Köszönöm az erősítést!!! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések: