Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Parom miert nemakar soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom miert nemakar soha meglepni semmivel meglepni?

Figyelt kérdés
Mindig megkerdezi mit vegyen vagy adjon. Es ez kicsit zavar, hogy magatol mert nem tud nekem venni pl 1viragot vagy egy csokit vagy akarmit. Ha megkerdezi az nem olyan mintha meglepne. Igy olyan mint ha muszalybol adna. En magamtol, mindig kedveskedek neki csokival egyeb aprosagokkal de o magatol sose. Hogy mondjam neki hogy engem ez zavar? 19/L
2017. szept. 7. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Kezd kihalni a helyesírás. ~_~
2017. szept. 7. 11:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Igy engedte ki irni! Normalis valaszokat varok..
2017. szept. 7. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igy: Jozsikam, miert nem akarsz meglepni semmivel, engem zavar hogy nekem kell megmondanom mit vegyel.
2017. szept. 7. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem várhatod el, hogy olvasson a gondolataidban, szóval szóban kell értésére adnod.

Én valahogy így fogalmaznék:

"Figyi, annyira szeretem, hogy ilyen figyelmes vagy és megajándékozol, viszont sokkal jobban esne, ha magadtól lepnél meg, anélkül, hogy megkérdeznéd, mivel. Nekem teljesen mindegy, mit adsz, ha magadtól lepsz meg, már az önmagában nagyon jól esik. Én bárminek örülök."

Igazából ezzel semmi baj nincs, hogy ezt kifejezed felé, ez nem anyagiasságról szól. Ezt a gondolatot Az 5 szeretetnyelv c. könyvből vettem, szóval nem én találtam ki. Én is szeretem, ha meglepnek valamivel, akár egy kertből szedett fűszálnak is tudok örülni, ha valaki azt mondja mellé, hogy rám gondolt, miközben nekem szedte, pl. :D

2017. szept. 7. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól fél, hogy olyat ad, aminek nem örülsz, és csalódni fog.

Egyszer egy kötetlen beszélgetés során vesd fel, hogy te szereted az ilyen kis spontán meglepiket, minek tudsz örülni, és milyen ajándékot nem szeretsz kapni.

Szerintem felfogja a lényeget, és bátrabb lesz.

Esetleg lepd meg te is hasonló módon, hogy érezze, milyen jól tud esni akár egy szelet csoki is, ha nem számít rá.

2017. szept. 7. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Úgy mondjad neki ahogy ide írtad mondjad neki.
2017. szept. 7. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Alighanem "biztosra akar menni", hogy ne okozzon csalódást az ajándékával.
2017. szept. 7. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!