Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom miert nemakar soha meglepni semmivel meglepni?
Hát, nem várhatod el, hogy olvasson a gondolataidban, szóval szóban kell értésére adnod.
Én valahogy így fogalmaznék:
"Figyi, annyira szeretem, hogy ilyen figyelmes vagy és megajándékozol, viszont sokkal jobban esne, ha magadtól lepnél meg, anélkül, hogy megkérdeznéd, mivel. Nekem teljesen mindegy, mit adsz, ha magadtól lepsz meg, már az önmagában nagyon jól esik. Én bárminek örülök."
Igazából ezzel semmi baj nincs, hogy ezt kifejezed felé, ez nem anyagiasságról szól. Ezt a gondolatot Az 5 szeretetnyelv c. könyvből vettem, szóval nem én találtam ki. Én is szeretem, ha meglepnek valamivel, akár egy kertből szedett fűszálnak is tudok örülni, ha valaki azt mondja mellé, hogy rám gondolt, miközben nekem szedte, pl. :D
Attól fél, hogy olyat ad, aminek nem örülsz, és csalódni fog.
Egyszer egy kötetlen beszélgetés során vesd fel, hogy te szereted az ilyen kis spontán meglepiket, minek tudsz örülni, és milyen ajándékot nem szeretsz kapni.
Szerintem felfogja a lényeget, és bátrabb lesz.
Esetleg lepd meg te is hasonló módon, hogy érezze, milyen jól tud esni akár egy szelet csoki is, ha nem számít rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!