Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a párom engem is cicának becéz, mint a volt barátnőjét?
Szerintem ezek a cica, baba, kicsim, kincsem, szivem, életem stb féle becézések annyira "jellegtelenek", hogy ha ezeket használja valaki az újra, szerintem teljesen elfogadható. Nyilván nem az exre fog gondolni közben.
Ha már személyesebb, egyedibb becenevet használt, na az már vitatható, hogy az újra is rámondja.
Én az exemmel 6 évig voltam, és számtalan egyedi, aranyos becenevet ragasztottunk a másikra, amiket helyzet szült, nem órákig tanakodva, hogy hogy becézzük a másikat. De el sem tudom képzelni, hogy a jelenlegi páromat is úgy becézzem, az a név már hozzá tartozik, hozzá "kötődik", nem tudnám a jelenlegit így szólítani, hogy közben ne az exem jusson eszembe.
Az újnak új becenevek járnak, de a kicsim és társai szerintem nem ebbe a kategóriába sorolandók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!