Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha a párom engem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a párom engem is cicának becéz, mint a volt barátnőjét?

Figyelt kérdés
csak kivancsiságból érdekel a véleményetek erről. lehet csak én gondolom így, de én nem tudnék ugyanolyan becenevet adni neki
2017. szept. 4. 09:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Gáz. Lehetnél mondjuk Cica26. :-)
2017. szept. 4. 09:22
 2/15 A kérdező kommentje:
ja :D
2017. szept. 4. 09:25
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Érthető ha ez téged zavar, de valószinüleg csak arról van szó, hogy neki ez a szava járása. Vagy tudd rá erre és fogadd el, vagy ha nagyon zavar, akkor kérd meg hogy becézzen máshogyan téged.
2017. szept. 4. 09:32
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a legtöbb barátnőmet cicámnak becéztem. Sosem irta ki a rendszer hogy ez a felhasználónév foglalt :D
2017. szept. 4. 09:36
 5/15 anonim ***** válasza:
1-es :-) Annyira jók a válaszaid mindig
2017. szept. 4. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
az gáz, hogy az előző barátnője is nő volt, ahogy Te is az vagy?
2017. szept. 4. 09:39
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem látok benne semmi gázt.
2017. szept. 4. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Tudod te milyen nehéz egy becenevet kitalálni?!?!
2017. szept. 4. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a cica, baba, kicsim, kincsem, szivem, életem stb féle becézések annyira "jellegtelenek", hogy ha ezeket használja valaki az újra, szerintem teljesen elfogadható. Nyilván nem az exre fog gondolni közben.

Ha már személyesebb, egyedibb becenevet használt, na az már vitatható, hogy az újra is rámondja.

Én az exemmel 6 évig voltam, és számtalan egyedi, aranyos becenevet ragasztottunk a másikra, amiket helyzet szült, nem órákig tanakodva, hogy hogy becézzük a másikat. De el sem tudom képzelni, hogy a jelenlegi páromat is úgy becézzem, az a név már hozzá tartozik, hozzá "kötődik", nem tudnám a jelenlegit így szólítani, hogy közben ne az exem jusson eszembe.

Az újnak új becenevek járnak, de a kicsim és társai szerintem nem ebbe a kategóriába sorolandók.

2017. szept. 4. 12:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ne gondolj mögé túl sokat...
2017. szept. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!