Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szereti az a fiú a barátnőjét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti az a fiú a barátnőjét, aki más lányokat fogdos?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 20 éves, egy éve kb udvarolt nekem, de lett barátnője, azóta nem beszéltem vele, nem is találkoztunk sokáig, csak most egy buliban. Több közös ismerősünk is volt és mesélték a fiúról, hogy állítólag nem egyszer előfordult már hogy hiába van barátnője, más lányoknak ("haver lányok") megfogta a mellét van a fenekét...vagy mást is.

De közben meg a fiú váltig állítja hogy szereti a barátnőjét a facebook meg az instagram is tele van a közös képeikkel meg szerelmes posztokkal amit a fiú kirak a lánynak.

Ilyenkor mi van?:D

2017. ápr. 28. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Ilyenkor az van hogy nem csak az a gáz aki fogdos, hanem aki hagyja magát. Valószínű 20 évesen még nem fogta fel a dolgokat, ilyen gyerek szinten van.
2017. ápr. 28. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Igen, megdugni biztosan...a fő kérdés, hogy ezek a lányok miért hagyták neki a fogdosást?! Állítani bármit lehet, farkat még könnyedén is egy-egy kivillanó testrésszel. A tettek beszélnek.
2017. ápr. 28. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, meg a többieket is :D
2017. ápr. 28. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát igen azzal is egyet értek hogy az is gáz hogy a lányok hagyják taperolni magukat, főleg hogy ismerik a fiút és tudják hogy van barátnője.

Na de most ha a fiú azt mondja hogy szereti a lányt és nem csalná meg, de mégis másokat fogdos nem egyszer nem részegen akkor mi van? Mások fogdosása 'ott" már megcsalás? És ha szereti a barátnőjét miért fogdos más lányokat? Vagy van rá esély hogy ettől még szerelmes a barátnőjébe?

2017. ápr. 28. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól, hogy letapiz egy ócska lotyót, még érezhet a maga módján a barátnője iránt valamit. A férfiaknak a szexhez nem feltétlen kell érzelem, sokszor csak magáért a szexért csinálják, azzal aki épp hagyja - és ezt az illetőt mellesleg csak használják, aztán eldobják, lenézik amiért könnyen hagyta magát. Más kérdés, hogy kinek kéne egy ilyen pasi "szeretete", amit én nem is neveznék annak.

Az ilyen "lények" az én szememben az emberiség hulladékai.

2017. ápr. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!