Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted fontos hogy egy lány barátja megtudja védeni a barátnőjét? Akár verekedve.
Hát nemtom, ahol verekedni kell egy lány védelmében, az nem felnőtt párkapcsolatok kategória, hanem tini...
Én azt gondolom, felnőtt oldalról, hogy fontos, hogy a felek ki tudjanak állni a másikért, és ilyen formában védjék meg. Nemtől függetlenül. Természetesen ha valamilyen veszélyes helyzet van, akkor is fontos, hogy biztonságban érezhessem magam a párom mellett, de nem gondolom, hogy a verekedés megoldás.
Igen, fontos, DE nem minden a verekedés és a konfliktus keresés. Erőszak csak erőszakot szül.
Tudni kell, hogy mikor hogyan viselkedjen az ember. És tudni kell azt is, hogy mikor hallgass és mikor szólalj meg!
Kerülni kell az ilyen szitukat, de ha nem sikerült és futni sincs lehetőség akkor bizony vagy nyerni kell, vagy időt nyerni a lánynak.
30/f
Szerintem nem fontos.
Lehet, én nem éltem elég veszélyesen, de eddig az elmúlt 38 évben még nem volt olyan helyzet, ahol meg kellett volna védenie egy férfinak. Sőt, a férjem sem verekedett, mióta csak ismerem, és nem is érzem úgy, hogy szükséges lenne.
Nem a préri közepén élünk, ahol egymásnak ugranak a kanok, ha valaki csúnyán néz.
Nekem nem fontos, hogy verekedjen, de hogy bizonyos helyzetben meg tudjon védeni, az igen. Ha pl. megtámad minket vki az utcán, és a pasi sikítozva rohan el, engem otthagyva, az nagyon illúzióromboló dolog. Nem verekednie kell, de akkor engem is mentsen, ne csak magát, mert valószínűleg ő az erősebb, nem én.
Illetve védjen meg, ha vmelyik rokona undorító módon viselkedik velem, vitában álljon mellém, ha nekem van igazam.
Verekedve... minek? Ahhoz nem kell ő, én is meg tudom védeni így magam - sőt, előbb ütök, ha olyan van.
Ha meg tud védeni úgy, hogy kidumálja magát a szituból és így nem esik bajunk - respect, és elveszem férjül. Komolyan, nekem fontosabb az ész meg a penge gondolkodás, mint a fizikai erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!