Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Nektek fontos hogy egy férfiról sok kép legyen fent a facebook profilján amin ő maga jól látható?
Miért, ha kiraksz pár épkézláb képet, akkor már ott fogod?
Vagy ő ott éli, ha meg akar mutatni egy barátnőjének?
Ne legyél már hülye.
Hát ez aztán nagy időpazarlás, talán beletelik hetekbe is.
Még kiírtad ezt a rinyát, addig dobhattál volna fel és akkor most nem kellene tovább aggódnod, hogy valaki meglátja(nagylevegő) a képeid.
Sőt, elmondok egy nagy titkot, jól kapaszkodj meg!
Valszeg a barátnők megkérdezték hány éves vagy!
Úristen!!!!!
Most mi lesz, el fog pusztulni a Föld!!!
Nem, sőt. Bár gyakran használom a facebookot, inkább csak a barátaimmal való kapcsolattartásra, chatelésre. Soha nem posztolok semmit, nem osztok meg semmit, képeket sem pakolok fel. Bár rólam van jó pár, azok 98%-át ismerősök tették fel rólam. Őszintén szólva nem is nagyon értem azokat az embereket, akik az életük minden kis mozzanatát mások arcába tolják a facebookon keresztül és napi 2 szelfit nyomnak fel magukról.
Mivel társkeresés terén szerintem a hasonló a hasonlót vonzza, az eddigi partnereim is hozzám hasonlóak voltak. Jelenlegi barátomról pl. egyetlen egy darab kép sincs fent. És nem zavar. Aki látni szeretné, annak előbb-utóbb úgy is bemutatom.
Én sem neten élem az életemet, de ha az én fiúbarátom fent lenne a facebookon, bíz Isten, szakítanék vele!! A képek a családi albumba valóak, és saját maga kezelje a képeit, nem a nyilvánosságra tartoznak, vadidegen emberekre!!
Arról meg nem is beszélve, hogy nem vagy bazári majom, hogy a buta barátnőjének mutogasson! De buta ez a csaj is, lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!