Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves lányok! Nektek fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Nektek fontos hogy egy férfiról sok kép legyen fent a facebook profilján amin ő maga jól látható?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk csak egy vagy két kép van fent, amin nem is látszik teljesen az baj? (Viszont élőben jólöltözött, igényes, jóképű és sportos férfiról van szó.) Sok lány megjegyezte már, akikkel randiztam hogy furcsa hogy alig van kint rólam valami kép a facebook-omon, meg hogy emiatt nem tudott egy barátnőjének sem megmutatni. Tényleg ennyire fontossá vált a facebook? Ha így van, ez számomra elkeserítő. Én nem az interneten élem az életemet.

2017. ápr. 16. 23:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 Én nem úgy szoktam randit kérni hogy facebookon kiválasztok egy random lányt és ráírok. Csak is olyannal szoktam akivel már összefutottam legalább egyszer és beszéltünk pár szót. Akkor pedig látja hogy milyen vagyok élőben. Maximum ezek után írok rá facebookon.
2017. ápr. 19. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
69%

Na nehogy már a 9-es birka után menjél, aki "megmondja" milyen önéletrajzot csappantsál fel, meg mennyi időbe telik pár kép, hogy ELFOGADJANAK! Ez az ő hülyesége, és az a baj, hogy ő már ennyire természetesnek tartja ezt a baromságot! NORMÁLIS nem megy a többi bégető birka után, és nem áll be a sorba, és nem mutogatja magát bazári majomként, mint a húspiacon, és nem ott éli az életét, mint ő!!

Fogadjunk ez férfit is csak még neten látott okostelefon simogatása közben :))

2017. ápr. 19. 15:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 9-es, te primitív kommentelő. :D Te vagy akinek nincs köze nőkhöz, abban biztos vagyok.

A kérdezőnek mondom, ha már úgyis látott élőben a nő, akkor igazad van, ha minek a kép. Amúgy a nőt is megértem, hogy szívesen megmutatna másoknak, de ha komolyra fordultok, majd úgyis bemutat.

2017. ápr. 20. 01:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nő vagy. Akkor férfit nem láttál még, de tök 8. Mondjuk szerintem csak egy troll vagy, akkor visszaszívom a primitív jelzőt. :D
2017. ápr. 20. 01:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
#8 Válaszoló vagyok és nem tartom semmire a Facebook-ot. Miért kéne pózolnod a sok idiótának? Tudtommal az ismerőseiddel való kapcsolattartás a cél. Aki ismer az tudja ,hogy nézel ki. Aki meg nem az majd megtudja,amikor megismer. A barátnődnek meg annyit,ha olyan fontos ez neki fotozzon le és mutogassa azt ,hogy meg e felelsz a barátnöi elvárásainak. Még lehet pontozni is akarnak. Vicc ez a dedó!
2017. ápr. 20. 08:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Én nem állok szóba olyan idiótákkal, akiknek van Faszbúkjuk.
2017. ápr. 20. 17:20
 17/19 A kérdező kommentje:
#16 Ez a megnyilvánulásod sztereotipikus gondolkodásmódra utal. Attól nem lesz valaki rossz ember hogyha van facebookja, mert az ismerősökkel való kapcsolattartásra kiváló. (Persze sok fölösleges funkcióval is tele van pakolva.) Ha az ember tényleg arra használja amire eredetileg kitalálták, akkor azzal nincs baj szerintem.
2017. ápr. 20. 17:49
 18/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, a 13-asnak válaszolok, aki a 9-es marha :)

Igen, én biztos nem láttam még nőt, mert nem is vagyok kíváncsi rá, ugyanis én NŐ vagyok, te okostojás :) Mivel a kérdező nőket, lányokat kérdezett, így vettem a bátorságot és nőként válaszoltam neki, ha ez számodra még nem derült ki :)) Mert már az előtte lévő kommentemből is ki kellett, hogy derüljön, csak te voltál hozzá hülye.

De akkor kérdezem én: TE mit keresel itt?? :)))) Te nem nő vagy, ha egyből az ugrott be, hogy én ffi vagyok, és "állítólag" (mármint szerinted) nem láttam nőt.

Hangsúlyozom nem vagyok lezbi, nem érdekelnek a nők :)

Még egyszer elmondom, hogy te is megértsd :) Birka vagy, aki ott éli az életét, és mindig mások után megy, hogy elfogadják, de mondhatom másképp is: divatmajom!!

2017. ápr. 20. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Páromnak nincs is facebookja. Nekem van, de most már sztem fél éve fel sem mentem rá.

Ha egy lány ilyeneken picsog, az eléggé felszínes és buta. Nem sokat vesztesz az ilyenekkel. Lehet, érdemes lenne más típusú lányoknál próbálkoznod.

2017. máj. 9. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!