Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri vagy inkább hagyjam?
Az exbarátom 5 hónapja szakított velem, mert pár dolgot hiányolt belőlem. Én azóta ezeken dolgoztam, sőt nagyon is jó vagyok párban (most nem sorolom fel őket).
Szeretném, ha tudná, hogy már nem az vagyok, aki voltam, akiből hiányoztak ezek a dolgok.
Nem csak miatta, magam miatt is fejlődni akartam.
Azt hittem, ha kikupálom magamat, akkor rajta is túl tudok jutni.
Most sikerült, de rajta még nem vagyok túl, pedig közel fél éve szakított velem.
Szeretném, ha tudná, megváltoztam.
Szerintetek próbálkozzak be újra nála? Annyi, hogy már nem beszélünk, mindketten törölgettük a másikat minden felületről, de tudom, hol lakik, hol dolgozik.
Inkább hagyjam, esélytelen?
Elvileg nincs senkije most.
22/l
nem igazán értettem ezt sosem, hogy a kapcsolatban nincs fejlődés, de szakítás után ezerrel... what the heeeell?
mindegy...
Tudod, hogyha igazán szeretett volna de akarta volna, hogy változz ami neked is előnyös akkor melletted maradt volna.
Szerintem hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!