Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam inkább az egészet?
Figyelt kérdés
Sokkal fiatalabb nálam a srác.Először nem érdekelt,aztán megváltozott bennem valami.Egy nap elkezdtünk incselkedni egymással,amiből levágtuk mindketten hogy lehetne valami.Aztán volt egy mondatom felé,ami viccnek tűnt a külvilágnak,de komolyan gondoltam,így szoktam megtéveszteni az embereket :) Ő biztos hogy levágta hogy komolyan gondoltam.De konkrétan nem közeledik,vagyis egyértelmű dolgokat nem mond,én meg arra gondoltam hogy innentől kezdve nem fog érdekelni,más irányt vesz a viselkedésem,nem fogom keresni a társaságát,nagyjából levegőnek fogom tekinteni,de nem negatívan.Ez a fajta viselkedés kiugrasztja a bokorból a nyuszit,vagy a nagy semmit,jól gondolom ?2017. júl. 19. 19:30
1/2 anonim válasza:
Ha megjátszod magad és nem közlöd vele egyértelműen a szándékaidat,nem leszel egy centit sem beljebb.Olyat kell mondanod neki,amiből le tudja szűrni,mit is akarsz tőle.Mondjuk feldobsz egy programot és meginvitálod rá (mozi,buli,strand).Ha beszari vagy meg játszmázol,semmire nem mész szerintem.
2/2 anonim válasza:
Osztom egyes véleményét, rühellem a játszmákat. Hagynálak a fenébe a helyében. Nem szeretem, ha az orromnál fogva akar manipulálni egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!