Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelöljem Facebookon vagy inkább hagyjam?
Valamelyik nap voltam egy amatőr fiatalokból álló színházi előadáson és volt ott egy (szintén fiatalabb), ismert színész is, akivel szemeztem.
Na most vagy azt nézte, hogy felismeri e valaki, vagy förtelmesnek talált, esetleg én is bejöttem neki.
Nagyon gáz lenne bejelölni?
Milyen célból szeretnéd bejelölni?Ismerkedni szeretnél Vele, vagy csak mint színész "kedvelnéd" Őt?
Én nem jelölném be a helyedben, kivéve ha van olyan oldala ahol mint színészt bejelölheted. Ha csak magán oldala van miért is tennéd?
#1 Csak privát oldala van, rajongói nincs sajnos.
#2 Jó ötlet, csak még össze kell szednem a bátorságom.
Drága Kincsem!
Nagyon édes vagy... de szerinted egy, szerinted ismert színész pont rád vágyna?
Te ő rá, az biztos! De, azért gondolkodj már egy kicsit. Hány éves vagy 12?
A színész- színész, tehát az a dolga,hogy elvarázsolja a közönséget. Bejelölheted, akár vissza is jelöl, még alakulhat is valami, mert hát miért is ne? De nem tudom,hogy Neked szükséged van-e egy ilyen kapcsolatra.
Azt már biztos kiderítetted,hogy egyedülálló-e vagy kapcsolatban áll. Ha foglalt azért nem jelölném be a helyedben, mivel azért tennéd ezt,hogy megismerkedj Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!