Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelöljem Facebookon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöljem Facebookon vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap voltam egy amatőr fiatalokból álló színházi előadáson és volt ott egy (szintén fiatalabb), ismert színész is, akivel szemeztem.

Na most vagy azt nézte, hogy felismeri e valaki, vagy förtelmesnek talált, esetleg én is bejöttem neki.

Nagyon gáz lenne bejelölni?

2017. febr. 24. 19:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha foglalt lenne, nem jelölném be, illetve nem próbálkoznék.

De biztosan tudom, hogy jelenleg egyedülálló :)

2017. febr. 25. 13:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Azóta fejlemény?
2017. febr. 28. 21:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Történt azóta valami?
2017. febr. 28. 21:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Bejelöltem végül. Megkérdezte, hogy ismerjük e egymást, és hát nem írhattam azt, hogy persze, évek óta. Főleg a színházról beszélgettünk, meg elmondtam neki, hogy tehetségesnek tartom stb. (egyébként tényleg). Illetve meséltem neki magamról is, és felismert a képeim alapján; kérdezte is, hogy nem e voltam véletlenül azon a bizonyos előadáson. Hétvégén pedig találkozom vele egy előadás után. :)
2017. márc. 1. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez szuper! Nagyon örülök, hogy beszéltetek és találkozni is fogtok! Látod, megérte bejelölni, jól sült el végül. :) Szurkolok továbbra is ;)
2017. márc. 1. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Az jó.
2017. márc. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!