Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meg merjem tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg merjem tőle ezt kérdezni vagy inkább hagyjam? Fiú-lány barátság, azt hiszem kezdek többet érezni.

Figyelt kérdés

Van az egyetemen egy fiú évfolyamtársam, akit több mint 3 éve ismerek és azóta is rendszeresen levelezünk. Most több óránk is van együtt, ez alatt a három év alatt sikerült nagyon jól megismernem és kb. minden megvan benne, amit egy férfiban keresek (nagyon okos, tisztelettudó, kedves), eddig az volt a baj, hogy külsőre nem jött be, de most már nem is tartom olyan csúnyának, mert rájöttem mennyire értékes ember. A kapcsolatunk így levelezésben eljutott egy nagyon mély bizalmi szintre, teljesen megbízom benne.

Elég sok időt töltünk együtt és múlt héten egy haverunk kíváncsiságból, de inkább úgy viccelődve megkérdezte, hogy együtt vagyunk-e? Persze a válasz az volt, hogy nem, de most arra gondoltam, ebből kifolyólag valahogy viccesen előhozva meg merjem-e tőle kérdezni, hogy gondolt-e erre? Ilyenről sohasem beszélgettünk, ilyen párkapcsolati dolgokról, azt sem tudja, hogy sosem volt még barátom 23 éves létemre, de megértené szerintem.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy meg merjem-e ezt tőle kérdezni? A félszem az, hogy erre könnyen rámehet a barátságunk. Nektek mi a véleményetek?

2017. febr. 28. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Hozd fel a párkapcsolati témát, úgy általánosságban. Aztán óvatosan szűkítheted kettőtökre. Közben figyeld a nem verbális jeleket is.
2017. febr. 28. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:

[Off]

Nah. :D Kimondtad, amire én fogni szoktam a fejem.

"hogy külsőre nem jött be, de most már nem is tartom olyan csúnyának"

Férfi társaim nem tudják megérteni, hogy a külső az csak egy dolog. Nem csak ez indítja be a kémiát.

[On]

Szerintem nyugodtan. De azért hozd fel, hogy kicsit kellemetlenül érint, hogy ezt kérdezed. :)

2017. febr. 28. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt igy,ahogy leirtad el is mondhatod neki. Nem kerdeznem a helyedben,hanem igy elmondanam,hogy tetszik nekem. Szerintem jol fogja fogadni. Sok szerencset!
2017. márc. 2. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanez voltam fordított helyzetben. Egyetemen egy baráti társaságba kerültem, ahol az egyik lánnyal tök véletlenül kialakult közöttünk egy tök mély barátság. Aztán elkezdett külsőre is tetszeni. Később összejöttünk, az már mindegy, hogy hogy alakult így, hosszú történet lenne. A lényeg, hogy annak ellenére, hogy csúnyán lett vége, életem legjobb kapcsolata volt. A nagyon mély barátság annyi mindent könnyebbé tett a kapcsolat közben.

Én azt mondom, hajrá, nagyon klassz lesz!

2017. márc. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!