Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel tök jóban vagyok, de többet érzek már iránta, mint egy szimpla barátság, de jelenleg nem olyan egyszerű a továbblépés. Mit tegyek? Bővebb lent.
Szóval megismerkedtem egy lánnyal akivel hamar egész jó és komoly baráti viszony alakult ki meg is beszélve azt hogy ez barátság legyen, viszont idővel azt vettem észre hogy többet érzek iránta, mint barátság. Napi szinten beszélünk, és már minden bajom van ha több napig nem hallok felőle. Viszont nem rég összejött valakivel, aminek mint barát örülök neki, de mégis zavar (nem tudok jobb szót mondani rá) Nem hiszem hogy még komoly, de nem akarok belekavarni. Ám mai napig is gyakran beszélgetünk akár órákig, viszont egyre jobban frusztrál a helyzet. Mit tennétek a helyemben? Nem akarom megszakitani a kapcsolatot vele mert tényleg jo viszony van köztünk mindketten elmondhatjuk egymásnak mindent tabuk nélkül, de mégis muszájnak érzem némi távolságot tartanom (ha nem is végleg csak ideiglenesen), mert belebolondolok.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Nem tartom magamat mazochistának, de nagyon úgy fest hogy ezzel a szituációval ugy nézhet ki. Akkor úgy gondolod, hogy tartsak távolságot az illetőtől, mert csak jobban örlödöm?
Jelenleg nem látok 1 milliméternél tovább, ezért tettem fel kérdésemet, hátha egy 3.fél jobban átlátja a dolgot, habár nem igen kaptam tőled választ, de köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!