Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, ha egy férfi otthon dolgozik?

Figyelt kérdés
Pár weboldalt kezelek itthonról, (nem vagyok csúnya/pattanásos/dagadt, nagyjából úgy nézek ki, mint egy náci poszterről lemászott figura, csak 173 centis kiadásban), és anyagi gondjaim sincsenek napi 3-4 óra munka mellett.
2017. aug. 28. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindenki alkalmas a home office-ra. Vannak, akik ha nem érzik a napi kontrollt, leeresztenek. Én végletes vagyok. Képes vagyok napi 16 órát dolgozni egy nagyobb munkán hetekig, utána meg napi 2-3 óra munka. És azt is el kell viselni, nincs napirend, nincs főnök, csak magad

Van, hogy hétköznap egesznap lazulas, és este 11- kor ülök le dolgozni, reggel 8- ig akar.

N

2017. aug. 28. 22:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar, sőt, sok előnye van.
2017. aug. 28. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is erre az életformára törekszek. Ez a fajta szabadság az álmom. Egy jó önismereti tréning amúgy, mert az ember megtanul felelősséget vállalni önmagáért és a döntéseiért, hisz önmaga osztja be az idejét, önmaga főnöke. Nem szabad kicsit sem eleresztenie magát, ami a munkát illeti, amihez hatalmas önfegyelem szükséges, mivel senki se szól rá, hogy dolgozzon.
2017. aug. 28. 22:51
 14/20 anonim válasza:
100%

Itt a GYK-n ha nettó 200 felett keresel már kezdődik a lepontozás, ha megemlíted hogy részmunkaidőben már láthatóan romlik a statisztikád, és ha a végén hozzáteszed, hogy mindezt otthonról, le is nulláztad magad :)

Nem mintha számítana a stat, de azért mókás.

2017. aug. 28. 22:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, en is itthonrol dolgozom. Legalabb tobb idonk lenne egyutt.
2017. aug. 28. 23:07
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
igen, zavarna
2017. aug. 28. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A fėrjem sokszor dolgozik otthonról, tetszik, mert sokszor ha vár valamire vagy nincs mit csinalnia akkor felmos vagy csinál vacsit. Egyedül az zavar, hogy mikor néhanapján ėn is otthonról dolgozom akkor nekem már nem jut hely a számítógép asztalnál és a kanapén ülve pötyögök.
2017. aug. 29. 08:28
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Enyém is otthonról dolgozik már vagy 4 éve, és nem cseréltem le eddig :D. Annyi kikötésem van, hogy ha már otthonról dolgozik, akkor mindenképpen házimunkázzon is (ideális esetben fele-fele, de min. a 30%-át csinálja meg), mert kb. 2 órával több szabadideje van, mint nekem, akinek be is kell járni.
2017. aug. 29. 09:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Én szeretek bejárni is, mert jó azért, hogy emberek között vagyok, nem csak otthon egyedül, de szeretem a távmunkámat is, egy volt munkáltatómnak dolgozom be így, tulajdonképpen ez is informatikai jellegű többé-kevésbé. A két munkából megvan pénzben a nettó 190 (ha kapok a távmunkába extra munkát az álladók mellé, akkor több is), plusz a bejárósból kapok SZÉP kártyára 15 ezret, ebédemet fizetik, amikor bent vagyok kb. 1000Ft értékben, ha a közös helyről rendelek (többnyire kihasználom), azokon a napokon nem kell ebédről gondoskodnom, ez rengeteget számít. Nincs ilyen mindenhol, ők biztosítanak ilyen béren kívüli juttatást is. Ha teljesen itthon dolgoznék, az ebéd plusz költség lenne. Hosszú távon azért a távmunkában terjeszkedni szeretnék, szóval fejlesztem magam.

Korábban, mikor annál a munkáltatónál dolgoztam alkalmazottként, akiknek most másodállásban bedolgozok otthonról, főállásban is volt lehetőség otthoni munkára, persze nem állandó jelleggel, de ha pl. el kellett intézni valamit napközben (személyi, lakcímkártya, bank, éves vízóra leolvasás, ami miatt ugye kijönnek valamikor munkaidőben a Vízművektől, vízóracsere... stb.), vagy ha a kisgyerekeseknél lebetegedett a gyerek, vagy amikor az irodában voltak felújítási munkák (padlószőnyeg, festés) nem kellett szabadságot kivenni vagy táppénzre menni, meg lehetett oldani így, hogy akkor otthon maradunk, elérjük a hálózatot interneten keresztül, és tudunk dolgozni, szerintem ez hasznos, a cég sem áll le, ha közbejön valami, nem kell a partnereket kiértesíteni, hogy bocs, áramszünet van az épületben, ha otthon nincs áramszünet és elérjük a hálózatot, nem áll le az élet, a partnerek meg semmit nem vesznek észre, mert halad a munka.

Persze, megvan a távmunkának is a hátránya, és nem való mindenkinek, nagy önfegyelem kell hozzá, mert könnyen el lehet úszni, még megcsinálom ezt is, azt is, mert úgyis itthon vagyok, a családdal is meg kell értetni, hogy nem azért vagyok otthon, hogy mindent elintézzek, hanem dolgozni kell ugyanúgy, mint hogyha az irodában ülnék, aki nem tudja magának beosztani az idejét, az könnyen azon kaphatja magát, hogy már éjfél van, és még mindig dolgozik, pedig az irodában nem úszik el így. Persze, akadnak olyan feladatok, amik tényleg elhúzódnak, na de akinek nem való a távmunka, az azzal is elúszik, ami nem ilyen. :-) Elvégeztem egy animációs OKJ képzést, a tanárunk csinálja ezt a sulit, aminek kötött az ideje, meg mellette dolgozik animációsként is, amit otthonról csinál kötetlen beosztásban, ő is mondta, hogy eleinte mennyi baja volt az időbeosztással távmunkában, és hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, amire bejárósként nem, mert ott rád szólnak, ha elkalandozol, otthon nem.

Vannak kollégáim, akik már mondták, hogy nem tudják, hogy csinálom, ők, ha hazaesnek, nincs energiájuk semmi máshoz, nekem meg még ez is, sőt, heti 1-szer még hastánc órára is eljárok, ami jó kis izzasztó edzés tud lenni. Engem meg ezek a plusz elfoglaltságok, a tánc és a távmunka kifejezetten pihentetnek is.

Na, szóval nem, nem zavarna, ha a párom otthonról dolgozna, feltéve, ha meg is él belőle, és nem az van, hogy állandóan úszik a munkával, aztán másra nincs is ideje. Én is megtanultam úgy sakkozni az időmmel, hogy jusson mindenre, amire kell, és persze úgy vállaltam el a távmunkát is, hogy nekem is megérje valamennyire anyagilag. Akinek meg nem megy, annak nem való a távmunka, és nem muszáj így dolgozni.

2017. aug. 29. 09:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, mikor a párom itthonról dolgozik, mert akkor nem tudok a saját melómra koncentrálni - sajna nincs külön dolgozóhelyiségünk, ami ilyenkor jól jönne, mert nekem teljes csend kell, hogy dolgozni tudjak (cikkíró vagyok, ő meg beszél közben, vagy épp fennhangon kódol, stb.)
2017. aug. 31. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!