Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, ha egy férfi otthon dolgozik?
Figyelt kérdés
Pár weboldalt kezelek itthonról, (nem vagyok csúnya/pattanásos/dagadt, nagyjából úgy nézek ki, mint egy náci poszterről lemászott figura, csak 173 centis kiadásban), és anyagi gondjaim sincsenek napi 3-4 óra munka mellett.2017. aug. 28. 21:36
1/20 anonim válasza:
Ha kész a vacsi, mire hazaérek, nem.
2/20 anonim válasza:
Ha megél belőle, nem. Én másodállásban dolgozom itthonról.
3/20 anonim válasza:
Ez a legjobb munka! :D
Remélem, én is találok távmunkát egyetem után, mert nekem az az álom.
21/L
4/20 anonim válasza:
Miért zavarna? Szereted amit csinálsz? Értesz hozzá? Megélsz belőle? Ha hatékonyan tudsz otthon dolgozni, akkor nem sok értelmét látom minden nap a dugóban üldögélni.
5/20 Mcgalagony17 válasza:
Természetesen nem, a távmunka is tisztességes állás :)
23/N
6/20 anonim válasza:
Nocsak, mire fel a lepontozás? 4 órát dolgozik, én 8-at, plusz oda-vissza út, nem érdemlem meg a vacsorát? Ejnye, ejnye. Kettős mércézünk?
7/20 anonim válasza:
Engem is lepontoztak, pedig én még tudom is, milyen távmunkában otthonról dolgozni.
8/20 anonim válasza:
A férjem is ezt csinálja, teljesen jó. Részben én is otthonról dolgozom, mindkettőnknek van külön irodája, ebédkor találkozunk.
9/20 anonim válasza:
Nem zavar. Dettó ezt teszem én is, párom is, vállalkozóként mindketten.
10/20 A legrosszabb válasza:
Gondolhatod, mennyire zavarhatja őket, ha napi 3-4 órás otthoni melóval százezreket keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!