Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti miért nem vagytok kezdeményezőbbek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ti mièrt nem kezdemènyeztek? Vagy van itt olyan aki szokott? Lehet a pasi is szeretne ismerkedni de a a múltbeli elutasítások elvettèk ezt az önbizalmat.

2017. aug. 25. 06:29
1 2 3
 21/24 CFB ***** válasza:

9, 19,, 13

Rohadtul ne várd, hogy egy nő kezdeményezzen. XD Ha még is így fogsz magadnak találni valakit, akkor rohadtul örülj majd a fejednek. Nagyon sok fiú/férfi nem kezdeményez, ezért teszik meg egyre gyakrabban a nők z első lépést. De nagyon nem ennek kéne történnie. Szerintem aki fél leszólítani egy lányt/nem mer odamenni hozzá, az hogy fogja megvédeni a szeretteit, vagy bármi hasonló, ha egy gyáva nyuszi.?

2017. aug. 26. 07:03
 22/24 A kérdező kommentje:

20-as ha lentebb görgetsz láthatod ezt: Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe! De köszönöm, hogy új nyelvtan tanárkènt itt adsz magán órákat

2017. aug. 26. 07:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt,hogy én kezdeményezzek kizárt dolog, mivel sohasem szoktam, egyszerűen állandóan a negatív gondolatok futnak át ilyenkor a fejemen és inkább leteszek róla,hogy megszólítsam és elmondjam neki a valódi érzéseim.

Bevallom nagyon gyáva vagyok,önbizalmam se repdes az egekben. Beletörődöm, ha nem közelít felém az illető férfi, bánatos leszek és majdcsak egyszer túlteszem magam rajta.

2017. aug. 26. 11:20
 24/24 A kérdező kommentje:
Èn fèrfikènt èrzek ugyanígy
2017. aug. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!