Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti miért nem vagytok kezdeményezőbbek? (bővebben lent)
9, 19,, 13
Rohadtul ne várd, hogy egy nő kezdeményezzen. XD Ha még is így fogsz magadnak találni valakit, akkor rohadtul örülj majd a fejednek. Nagyon sok fiú/férfi nem kezdeményez, ezért teszik meg egyre gyakrabban a nők z első lépést. De nagyon nem ennek kéne történnie. Szerintem aki fél leszólítani egy lányt/nem mer odamenni hozzá, az hogy fogja megvédeni a szeretteit, vagy bármi hasonló, ha egy gyáva nyuszi.?
20-as ha lentebb görgetsz láthatod ezt: Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe! De köszönöm, hogy új nyelvtan tanárkènt itt adsz magán órákat
Azt,hogy én kezdeményezzek kizárt dolog, mivel sohasem szoktam, egyszerűen állandóan a negatív gondolatok futnak át ilyenkor a fejemen és inkább leteszek róla,hogy megszólítsam és elmondjam neki a valódi érzéseim.
Bevallom nagyon gyáva vagyok,önbizalmam se repdes az egekben. Beletörődöm, ha nem közelít felém az illető férfi, bánatos leszek és majdcsak egyszer túlteszem magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!