Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti miért nem vagytok kezdeményezőbbek? (bővebben lent)
1. sok dologban elég konzervatív vagyok, ebben is (nem ilyen "kimazsolázgatom, ami nekem kényelmes" szinten)
2. sok férfi a kezdeményező nőkre egyéjszakás k...ként tekint, aki odadobja magát, kétségbeesett b.atlan nő, nem olyan, akiért lehet vadászni... de azért hülyíti... na ez nekem nem kéne
3. egy szabvány kapcsolatban, ha a pasi nem egy 100%-os balek, egy nőnek több veszítenivalója van (a legtöbb férfi hozzáállása a házimunkabeosztáshoz, milyen külsejű legyen a nő 20 év után is, ha teherbeesik, akkor az ő teste változik meg, sok normálisnak tűnő férfi aztán eljár terhesség mellett k...zni, mert 1 hónapot nem tud kibírni szex nélkül... fiús anyós gondok...), szóval legyen már annyira lovagias a férfi, hogy azt sem a nőtől várja, hogy leszólítsa... főleg ha ugyanaz a férfi, aki azért rinyál, hogy a nő miért nem szólítja le, hányna attól, ha a nő kérné meg a kezét...
mert úgy szokták meg, a beléjük vert "illem"
Amúgy ők is kezdeményeznek, de máshogy, ismerni kell a jeleket.
"Jolenne ha velem is kezdemenyezne az a leanyzo"
Előbb tanulj meg magyarul helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!