Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Nekem 85, és tényleg szép lánynak tartanak :D
2/24 A kérdező kommentje:
Elég jó működik szerintem. Azért én se vagyok csúnya, de jóképűnek se tartom magam, de elég jó eredményt adott ki. Beraktam egy nyilvánvalóan csúnya embert is, neki 30%-ot adott ki.
2017. aug. 3. 22:33
6/24 anonim válasza:
Prominent Features
Good face shape
Big forehead
Wide interocular distance
Good nose for face
Long nose
Normal mouth size
Big chin
Good face symmetry
Score: 69/100
69 lett, de hülyeség ez a teszt. Az orromat nem tartom hosszúnak. A nagy homlok meg eleve baromság. A kozmetikusom, fodrászom már évek utána mondják, hogy pici homlokom van. (Nyilván más is ezt állítja, csak ők közelebbről látják, mert az arcommal/hajammal dolgoznak.)
Ja, és az arcom szerintem nem szimmetrikus.:DDD
21/L
7/24 anonim válasza:
74, de szerintem hülyeség, túl kevésnek érzem.
8/24 anonim válasza:
Nekem elsőre 74-et, másodszorra 90-et adott :D
9/24 anonim válasza:
#6 azok közül csak a vastag betűsök igazak rád.
10/24 anonim válasza:
Másodszorra egy másik képre az előző 74 után 39 jött ki, de teszt közben fogta magát és elforgott a kép pár fokot XDDD
Aztán kiírta, hogy You are ugly! XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!