Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, mit ereztek, mikor a pasitokkal vagytok, es a szemetek lattara bamuljak mas nok?
Igazából semmit. Jóképű, vonzó férfi, én is megbámultam, mikor nem voltunk még együtt.
Mondjuk nagyon gáz dolog más pasit bámulni a barátnője előtt, ennél legyen már nagyobb tartás egy nőben.
De nem reagálnék sehogy. A párom észre sem veszi az ilyen helyzeteket, én sem pattogok rajta. Hiszen nem ő bámészkodik.
Büszke vagyok rá. :D
Meg nálunk ez ilyen játékká fajult, én valahogy ösztönösen ilyenkor mindig megszorítom a kezét, ő kiröhög, hogy tuti féltékeny vagyok (pedig fel se tűnik amúgy :D), aztán ő meg előadja magát viccesen, hogy hát igen, ennyit tesz a sárm, buknak rá a nők.
"a férjemet sem érdekli, ha bárki megbámulja esetleg."
Ez a tipikus noi naivsag. :)
Nekem pont, hogy a barátom szokta észrevenni, hogy más pasik ( akár nővel az oldalukon) megnéznek én csak ritkán, mert nem is figyelem.
Még nevettem is, mikor mondta, mert én nagyon nem szoktam figyelni az embereket, de ő kiszúrja. :)
A páromat meg ritkábban nézik meg, de egy nézéstől most szerinted mit kéne csinálni, essünk hasra?
"a férjemet sem érdekli, ha bárki megbámulja esetleg."
Ez a tipikus noi naivság. :)"
Vagy ez mit akar jelenteni? Nem mindenki él boldogtalan kapcsolatban, az ilyeneknek nehéz elhinni csak, hogy más pont lesz.rja, ha idegen megmeri nézni. ;)
Vicces lenne, ha egy megnézésben már konteókat kellene gyártani, elég gyér és bizalmatlan egy életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!