Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok templomba a pasitokkal?
Mivel én keresztény vagyok, az a legnagyobb vágyam, hogy együtt járjak a barátommal templomba :)
20/L
értem, köszi! :)
és nem fognak majd megbámulni, ha mondjuk kirikítanék a fehér bőrömmel, mert én lennék ott az egyetlen fehér?
Semmi féle képpen nem mennék vele templomba. Kivéve, ha valakinek az esküvője, vagy keresztelője van, vagy hasonló. Oda elkísérem.
Mindenki abban hisz, amiben akar, csak engem ne akarjon téríteni, nekem ne kelljen hallgatni.
Elvileg a keresztények senkit nem néznek ki, hangsúlyozom, ELVILEG.
Kereszténynek tartom magam, de ég a pofám, mikor kijövünk a szertartásról és Mari néni meg Piri néni már arról nyomja a sódert, hogy Icuskán milyen ruha volt.
Ettől függetlenül menj el, ha kíváncsi vagy, ha nem, akkor meg ne. Kinézhetnek a boltban vagy a postán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!