Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti felezitek a fogamzásgátló árát a pasitokkal?
Már kb 8 éve szedek fogamzásgátlót kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ez idő alatt 2 barátom volt, és most a jelenlegi párom.
A két előzővel 3-4 évig voltunk együtt, de egyik sem adott bele a bogyó költségeibe. Nem is kértem, mert úgy gondoltam, hogy ez az én költségem.
A jelenlegi barátommal nem vagyunk annyi ideje együtt, hogy legyen pofám ezt felhozni.
Az érdekelne, hogy ti felezitek? Mennyi ideje vagytok együtt vagy mennyi ideje jártatok, mielőtt elfeleztétek a költséget?
4+ éve, legeleje óta felezzük, én akkor még tanultam, keresetem nem volt, neki igen. és ő mondta, hogy mivel e mellett a védekezési mód mellett döntöttünk, alap hogy fizeti felét. most már együtt lakunk, közös kassza, szóval már ez nem téma. előtte pedig mondtam, hogy megyek kiváltani, vagy kiváltottam, X ft volt, és odaadta.
sztem ez nem az hogy fizet a szexért, hanem két felnőtt eldönt egy védekezési formát, egyértelmű, hogy mindkettő hozzájáruljon ehhez. ha tabi, ha gumi, ha egyéb
Mi még nem élünk együtt (tehát most én fizetem), de amikor együtt fogunk, akkor természetesen felesben fog menni. Mi már ezt előre megbeszéltük.
3 éve vagyunk most együtt.
én magamnak veszem. a barátom mondta, hogy fizetné mindig a felét, de mondtam hogy nem kell. meg tudom venni magamnak, és ha ő nem lenne, akkor is szednem kellene.
4 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!