Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezéseket ismertek szex közben gumi és fogamzásgátlón kivül?
A többi vicces válasz után akkor egy normális:
csak nem baj, ha becsúszik egy baba, a gumin és a fogamzásgátlón kívül egyik módszert sem ajánlom, mert egyáltalán nem védenek jól.
Hüvelygyűrű, pesszárium, lea, spirál, egyéb méhen belüli hormonális- és hormonmentes eszközök, injekció, implantátum, fogamzásgátló tampon, pharmatex cuccok. Hirtelen csak ezek jutnak az eszembe...
Stabil kapcsolatban már mind az óvszer, mind a tabletta igencsak elavult módszer. A gumi a kapcsolat elején, illetve alkalmi kapcsolatoknál nélkülözhetetlen. Tartós kapcsolatban, ahol már betegségektől nem kell tartani, elég drága csak ezt használni, főleg, ha együtt is él a pár, még akkor is, ha olcsóbb kategóriás, nagy kiszerelésűt veszel. Heti 4 aktussal számolva évi 208 db alsó szinten, ez évi legalább 20 ezer Ft. De heti átlag 6 aktussal már 30 ezer... olcsóbb kategóriást számolva!
Egy lea, ami szintén mechanikus védelmet nyújt, tehát hormonmentes, kevesebből kijön, és nincs korlátozva a használatok száma, egy évig simán jó.
Hormontartalmúak közül a hüvelygyűrű kisebb megterhelést ró a szervezetre, mint a tabi, és bár antibiotikum esetén figyelni kell a dolgokra, de hányás, hasmenés nem befolyásolja.
Az implantátum pedig 30 ezer ft körüli összegért ugyanazt nyújtja, mint a gyűrű, csak 3 éven keresztül! Bár azt nem tudom, Magyarországon kapható-e...
Szandál + zokni.
Ezen kívül még van jó néhány, de lusta vagyok begépelni őket, szóval azokat inkább privátban küldöm.
#6: ezen azért vitatkoznék veled...
Ha a megszakítást, pharmatexet érted a más módszerek alatt, akkor igazad van!
De a gumi kiszakadhat, a lea nem fog!
A gyógyszer meg, ha nem vesszük figyelembe a hormonok hatásait, és feltételezzük, hogy nem felejted bevenni... már egy hasmenés, vagy hányás megszünteti a védettséget, olyan alacsony hormontartalmúak. És odáig OK, hogy ilyen esetben gumi pár napig, de ha előtte nap volt szex, akkor már cseszheted a gumit!
Mivel T. Vera mindent elmondott, én már csak a vazektómiát tudom hozzátenni mint "módszert".
Bár az inkább egy végleges megoldás a férfi termékenységének megszüntetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!