Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Havi 300+ ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi 300+ ezer forintot keresek kétkezi munkával (építőipar) mégis lenéznek a nők a munkám miatt?

Figyelt kérdés

Szeretem amit csinálok, ha elkezdek róla mesélni a nőknek, akkor viszont egyből lekezelőek, távolságtartóak lesznek velem.

Az egész úgy jön le, hogy egy cigaretta szagú piás prolival azonosítanak, mert én biztos ilyen lehetek ha az építőiparban dolgozom.

Annak ellenére hogy aránylag jól keresek, lenéznek a nők a munkám miatt.

2017. aug. 24. 20:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Sokan előítéletekkel vannak itt az építőiparral kapcsolatban pedig ahogy mondani szokták a látszat néha csal. Nekem jó néhány ismerősöm ebben a szakmában dolgozik megjegyzem nem az alja részében és többségük olyan összegeket szakítanak le egy hónapban amit egy 2 diplomás felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező, orrát fennhordó egyén ha összefossa magát se tudna produkálni. Szóval nem kell itt verni a nyálatokat kedves diplomás, ultra intelligens, mindenttudó felebarátaim mert sokan bőven felülteljesítik a ti "hatalmas" fizetéseiteket.

Ja és nem agyatlan, alkoholista, sőrhasú proli emberekről beszélek mert ugye sok embernek ez jön le ha meghallja, hogy építőipar. Lehet itt sok pénzt keresni csak okosan kell csinálni.

2017. aug. 24. 23:25
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem megfelelő nőkkel beszélgetsz. Keresgélj máshol.

Aki meg a sza.os wc-pucolót emlegette,attól tisztelettel megkérdezném,hogy ha nem lennének takarítók,kukásautón dolgozók,akkor mi a pacikukit csinálnál a gan éddal,amit ezek az emberek pucolnak ki helyetted? Ha nem lenne kőműves,hol laknál? Ha nem lenne villanyszerelő,mivel interneteznél,aranyom? Aki lenézi a kétkezi munkásokat,az igazán kimeríti a bunkóság fogalmát. Bár lehet lenézni,de akkor tessék megenni a könyveidet,és kitörölni a diplomáddal.

Mondom ezt diplomás tanítónőként,mellé filozófia egyetemmel,még mielőtt valaki meggyanusítana :)

2017. aug. 25. 00:36
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Ha építészmérnök vagy, egy szavuk sem lenne.

Ha építőmérnök, akkor sem szólnának.

Pont építkezek, (előtte már láttam pár kivitelezőcég embereit.. és lakásfelújítottam is)

Ha eltekintünk a koruktól és a kinézetüktől, egyik személyiségével sem randiztam volna.

Van, aki nem bagózik a többiekkel, de ráragad az a viselkedés, ami a suttyóbbakra jellemző, hogy szót értsen velük.

Máshogy beszélnek, mások a mozdulataik.

Már randiztam egy építésvezetővel, kicsit rajta is érződött a suttyóság, na meg a fél fizetését elpiálta(rá is kérdéztem, honnan származik, mikor még nem tudtam a munkájáról), és egy segédmunkással is(utóbbi nagyon suttyó volt, gyorsan le is léptem). Mindketten viszonylag jól öltözött huszonévesek voltak, helyesen írtak, csetelni is tudtam velük.

Mégis valami furcsa volt. Aki más közegből jön, észreveszi. Te sajnos már nem.

2017. aug. 25. 07:36
 24/27 Sztike1818 válasza:
Szerintem rossz helyen keresgélsz. Ha egy nő Téged akar,nem érdekli mit dolgozol,mennyit keresel. És,ha szereted,amit csinálsz,és erről beszélsz,szívesen hallgatja.Az ilyen buta libákkal nem kell foglalkoznod. Valószínűleg fogalmuk sincs róla,hogy a mennyire fontos a kétkezi munka. A ház,amiben élnek azért épült fel,mert az építésztől a segédmunkásig mindenkire ugyanolyan szükség volt. Olyan nőkkel foglalkozz,akik úgy fogadnak el,ahogy vagy.
2017. aug. 25. 10:05
 25/27 anonim ***** válasza:

#22 látom nem jött át a wc pucoló lényege, bár konkrétan igen a wc pucolón nincs mit tisztelni, bárki el tudja végezni és pont emiatt vonza be az ilyen és a hasonló munkák az ostoba embereket. Meg kinek az élet célja, karrierje sz#rt pucolni? Mit kell azon tisztelni, hogy valakinek csak ez jutott, mert belesz#rt a tanulásba. Örülök, hogy van aki elvégzi ezeket, de ők is csak kényszerből, mert jobb nem jutott. A villanyszerelőt meg ne keverjük ide, az már tudást igényel. Bár megjegyzem akiket ismerek a környezetből villanyszerelőket mind vagy alkoholisták vagy tipikus prolik. Nem a munkákkal van a baj, csak az a tapasztalat, a gyakorlat, hogy ezekhez elég egy ostobább ember is és ilyenek is szokták betölteni.

A sztereotípiák meg nem ok nélkül léteznek. A nagyja tényleg suttyó/ostoba.

2017. aug. 25. 10:37
 26/27 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a szakmáddal azonosulsz és a pénzeddel.

A nőket nem az érdekli, hogy mennyi pénzed van, hanem hogy mennyire vagy normális, jó kisugárzású ember.

Írta valaki, hogy munka után irány a zuhany, vegyél fel egy normális ruhát, ne add le, legyen egy ing, szép bőrcipő, egy nem drága, de normális karóra, járj drága fodrászhoz (azok mindig jobbak), öltözz a korodhoz megfelelően divatosan, járj színházba, olvass könyveket, ne kocsmába járj hanem belvárosi, beülős helyekre... Szóval ilyen kevésbé proli dolgok, amiket tényleg a menő férfiak csinálnak.

Én is dolgoztam építkezésen egy ideig, diákként. Munkaidő után fürdés, pihenés és átöltöztem. Senki meg nem mondta volna és akinek elmondtam, azt sem érdekelte, hogy éppen segédmunkás vagyok. Kivéve a munkatársaimat, állandóan jöttek ezekkel a "te is el**zisodtál, mert...inget hordasz, mint egy főnök." és hasonló gyenge szövegekkel. :D

Persze a munkatársaid majd kinéznek, de ha téged ez zavar, akkor meg is van a probléma: Jelenleg rájuk hasonlítasz. Olyanok a szokásaid, az életfelfogásod, a hozzáállásod, mint a lepukkantaknak. Hiába tudsz írni és beszélni. Ezeket egy nő messziről kiszagolja.

2017. aug. 25. 11:39
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves #25,pont erről beszéltem. Lehet,hogy nem tanult,de fele olyan suttyó nincs nagy részük,mint amilyen te vagy. Persze,bunkó van köztük is,de a diplomával sem adnak IQ-t,meg empátiát,emberséget meg pláne nem,mint a mellékelt ábra mutatja. Te magoltál,oszt' nem kell wc-t pucolj,mert egy szar oktatási rendszer kedvezett neked. Nade hogy nimcs mit tisztelni egy wc-pucolóban? Dehogynem,hiszen a te tanult valagad után pucolja a xart. Lenézed a kétkezi munkásokat,de az általuk felépített lakást azért megveszed,az nem derogál? Ha olyan nagy májer vagy,építs egyet. Az iskolázatlan szakácsnő által főzött ebédet nem derogál megzabálni? Az iskolázatlan eladónak nem derogál fizetni a Tescoban? Az iskolázatlan varrónő által készített ruhát nem derogál felvenni? Az iskolázatlan építőmunkások által készített járdán nem derogál járni? Az iskolázatlan ,kizsákmányolt kínai munkások által összerakott telefont,tabletet,számítógépet,autót nem derogál használni???

De,pontosan átjött,hogy mekkora paraszt vagy,jobbanmondva bu nkó.Parasztnak nevezni téged,sértés a mezőgazdaságban dolgozók számára. Jut eszembe,az általuk megtermelt zöldséget,gyümölcsöt,húst nem derogál a tanult po fádba tömni?

2017. aug. 25. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!