Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi 300+ ezer forintot keresek kétkezi munkával (építőipar) mégis lenéznek a nők a munkám miatt?
Szeretem amit csinálok, ha elkezdek róla mesélni a nőknek, akkor viszont egyből lekezelőek, távolságtartóak lesznek velem.
Az egész úgy jön le, hogy egy cigaretta szagú piás prolival azonosítanak, mert én biztos ilyen lehetek ha az építőiparban dolgozom.
Annak ellenére hogy aránylag jól keresek, lenéznek a nők a munkám miatt.
Én is részben az építőiparban dolgozom, de eddig egy nő sem tett megjegyzést ez miatt.
Szerintem csak rossz helyen vagy rossz időben, rossz emberekkel körülvéve, azért született meg benned ez a sztereotípia.
jah majd itt jöna sok havi fél millát kereső napi 2 óra meloval...el ne hidd már :D
azért odszkodnak a nők, mert nem adsz magadra.
öltözz stílusosan, drága óra, drága telo. jó kocsi.
legyél magabiztos és mond azt h pl birgádvezető vagy vagy ilyesmi.
Na itt is meglátszik a felfogás, hogy építőipar=iskolázatlan proli.
Pedig az építőipar nem csak a malteros betonkeverőt rakodó munkásokból áll.
Ott vannak a gépészek, a villamos hálózat építők, a hideg burkolók, a festők, az ácsok és az épület bádogosok, a szerkezet lakatosok, és még sorolhatnám.
Sokszor meg se jegyzem konkrétan mivel foglalkozom, egyből lenéznek mert az építőiparhoz köthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!