Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most rám akarja beszélni magát, vagy ezt mégis miért csinálhatja?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel régebben alakulgattak köztünk a dolgok, de végül nem fordult sohasem komolyra, mert azt mondta nem szerelmes belém és azt érzi nem tud az lenni. Én ezt megértettem és bár azért csalódott voltam elfogadtam és tovább léptem. A kapcsolat nem szakadt meg közöttünk, ugyanis úgy döntöttünk barátok maradunk, ez számomra is számára is rendben volt így. És itt jön az a dolog amit nem igazán értek, hogy az utóbbi időben egyszerűen megállás nélkül ajnároz és nem tudom ezt mire vélni. Folyton dicsér, hogy mennyire jól tudok főzni meg, hogy mennyire elragadó a személyiségem kis túlzással a múltkor egy fél oldalt leírt a pozitív tulajdonságaimról, valamint azt is mesélte, hogy a családjának szokott emlegetni. Arra is gondoltam már, hogy esetleg meggondolta magát, viszont ismerem a helyzetét és tudom, hogy miért nem működött ez a részéről és nem látom, hogy történt volna ilyen ügyben változás ezért ezt elvetettem, meg nem is nagyon hozakodik elő ilyesmivel. Ezért nem értem, hogy ezt most mégis akkor miért csinálja? Magának akarja bizonygatni, hogy én megfelelő lennék a számára, hátha megváltozik a véleménye, vagy mégis miért?2017. aug. 22. 21:35
1/1 anonim válasza:
kèrdezz rà ès megtudod. Lehet kedvessègbõl vagy csak jàtszik veled, hogy gondold azt hogy lehet de mègse. Kèrdezz rà csak finoman hogy amikor èpp leír egy fèl oldalt róllad akkor mièrt írja azt meg lègy hatàrozott, hogy èpp te mondtad , hogy nem akarsz többet mint egy baràtsàg akkor mèrt írsz ilyeneket. Ès ha meggondolta magàt akkor leírja majd, hogy lehetne mègis csak valami köztetek vagy valami ilyesmi ha egybõl eltèr vagy azt mondja neharagudj igazad van vagy nem írok többet ilyet akkor nem akkor vilàgossà vàllik hogy nem gondolja úgy komolyan. szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!