Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem született túl szépnek, hogyan érheti el, hogy egy nőnek mégis megtetszen?
Leszögezem: Ami válasz nem érdekel az a "pénz, lóvé, della, máni, stex, zöldhasú, lé, guba", mivel nem egy érdekkapcsolatot szeretnék, egy féleszű plázacicával.
Nem vagyok ronda amúgy, de szép se. De nem tudom, hogyan lehetne elérni, hogy megtetszek egy nőnek (lehetőleg nem a legcsúnyább rétegnek, hanem az erős középszernek, szóval nem a plázaliba vagy modell csoport, de nem is a mélynövésű "szélesebb, mint magas" Zámbó Árpi arcvonásaival rendelkezők).
Stílus és frizura? Duma? Izomzat? Belső értékek, mint humor, műveltség, intelligencia, korrektség, "kedvesség" (nem pontos kifejezés, de nem ugrik be a találóbb)?
Mi tud így optikai csalódásként megszépíteni egy közepes szépséggel megáldott embert? Egyáltalán létező dolog ez, hogy a nők szebbnek látnak valakit, ha az bizonyos jellemvonásokkal rendelkezik?
185 cm,kisportolt test. Nem gyuros,hanem rendszeresen boxolj/mma-zz/bjj-zz,sprintelj,neha kondi,
A fejed ilyenektol ugyis ronda
"Stílus és frizura? Duma? Izomzat? Belső értékek, mint humor, műveltség, intelligencia, korrektség, "kedvesség" (nem pontos kifejezés, de nem ugrik be a találóbb)?"
Ez mind együtt nagyon nagy dolog? Mert nőként ez nekem is simán megy. Nyilván nem olyan az izomzatom, mint egy férfinak, de még ha minőségibb barátokat akarok sem árt csiszolni a belsőt, a külsőmmel meg magamnak tartozom.
Milyen szinten érted? Alapvető higiénia megvan, és mivel nem áll jól az arcszőrzet, ezért minden másnap borotoválkozom (egyenlőre elég az).
Valami magasabb szintű dolgokat is értesz alatta? Pontosan miket?
Egyedül a "duma" ami sosem volt az erősségem. Izomzaton jelenleg is dolgozom (de még messze a cél), stíus téren tanácstalan vagyok, érzékem nincs hozzá, egyedül annyit tudok elérni, hogy a ruháim újszerűek, nem hibásak, egymáshoz illenek. De konkrét stílusokat nem ismerek, nem értek hozzá. Ahol még meg vagyok lőve az a frizura, mert kegyetlenül nem tudom, hogy mi lenne a "jó".
A belső jellemvonások között minegyikkel rendelkezem, de sajnos nem olyan szinten még, mint kellene. Főleg a korrektség ami nem megy, illetve a felszabadultság (gátlásos, görcsölős ember vagyok egyelőre).
Borzasztó a világnézeted, nem lehetsz valami vidám ember.
Odáig egyetértek, hogy a plázaliba-modell és egyéb érdeknők tényleg érdekből nyomulnak, ahogy azzal is, hogy a totál igénytelenek bárkinek elérhetők, de van egy középszer (tipikusan azok akik egyik embernek bejönnek a másiknak nem), akik szerintem normálisan élnek és nem a "telepi proli" a szint.
Őszintén megmondom, ezeken a belső dolgokon azt sem tudom, hogy kell dolgozni. Én nőként mindig a humorommal szereztem új barátokat, de alapból dobta ezt a gép, nem ültem le, mint egy standup-os, hogy mi lesz az anyag.
Műveltség is olyan, hogy ragad rád, ha olvasol, ha érdeklődsz a világ dolgai iránt.
A korrektséget nem értem, ez a becsületesség?
4-es vagyok! Ha kildesz/kiraksz kepet,akkor tanacsolhatok neked jol allo frizurat!
En pl a pasi ruhait altalaban lecsereltet/segitek jo stilust talalni.
Egy nagydumas no nem akar nagydumas pasit,mert nem jut szohoz.
N
Becsület, tisztesség, tisztelettudás, udvariasság, illemtudás - ilyesmikre gondoltam alatta. Sokaknál sajnos nem alap, én érzem néha furán magam mikor elsőbbséget adok az időseknek, vagy a nőknek. Többség mondjuk pozitívan reagál, bár nem azért csinálom, hanem mert így érzem jónak. Egyedüli tiszteletlenségem a buszon egy kis "tolakodás", de ott is az időseket előreengedem, de a többieket nem, mert jártam úgy, még teszetoszább koromban, hogy hoppá a sor végén találtam magam. Ott elfogadhatónak tartok egy kis "szemtelenséget" magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!