Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem született túl szépnek, hogyan érheti el, hogy egy nőnek mégis megtetszen?
Leszögezem: Ami válasz nem érdekel az a "pénz, lóvé, della, máni, stex, zöldhasú, lé, guba", mivel nem egy érdekkapcsolatot szeretnék, egy féleszű plázacicával.
Nem vagyok ronda amúgy, de szép se. De nem tudom, hogyan lehetne elérni, hogy megtetszek egy nőnek (lehetőleg nem a legcsúnyább rétegnek, hanem az erős középszernek, szóval nem a plázaliba vagy modell csoport, de nem is a mélynövésű "szélesebb, mint magas" Zámbó Árpi arcvonásaival rendelkezők).
Stílus és frizura? Duma? Izomzat? Belső értékek, mint humor, műveltség, intelligencia, korrektség, "kedvesség" (nem pontos kifejezés, de nem ugrik be a találóbb)?
Mi tud így optikai csalódásként megszépíteni egy közepes szépséggel megáldott embert? Egyáltalán létező dolog ez, hogy a nők szebbnek látnak valakit, ha az bizonyos jellemvonásokkal rendelkezik?
Új fotóim nincsenek, csak pár évvel régebbiek, igaz sokat nem változtam azóta, egyedül az alkatom javult, jobb lett a tartásom stb.
Ruhatáram szegényes, mert bevallom sosem érdekelt igazán. Volt pár kedvenc "márkás/jó" ruhám, amiket imádtam, de a többi elég szakadár volt pár évvel ezelőttig. Azóta tudatosan szűrtem ki ezeket (néhány emlékbe távozott a padlásra), és nem hordok kinyúlt pólókat meg ilyesmi már.
Kinti viseletem pedig tavasz-ősz bőrkabát (illetve egy másik hosszú bőrkabát, ez elegáns), télen vastag kabát. Cipőim tragikus állapotúak, a legtöbbje 2-3 hónap alatt teljesen leamortizálódik, kivétel ezalól a bakancsom ami egész télen viseletem. Illetve szívesen hordtam egy keményebben kinéző "munkavédelmi cipőt", abban jól éreztem magam.
Divatból amúgy egyes alát érdemelnék, sosem követtem. De az biztos, hogy közérzet rovására nem vinném a ruhákat, szóval nem hodanék olyan ruhákat (mindegy mennyire lenne divat), mint amiket a "Clockwork Orange" filmben látni a főhösön a film elején.
Azt írtad, nem megy a korrektség, erre leírod, hogy tisztelettudó és udvarias vagy.
Nem kell a divatot követni. Erről szó sincs. Az kell, hogy stílusod legyen. Ehhez pedig csak el kell gondolkoznod azon, hogy mit szeretsz, mi kényelmes. (Azt könnyebb amúgy megfogalmazni, hogy mit NEM szeret az ember.)
Szerintem sokkal határozottabbnak tűnik egy férfi, ha van véleménye arról, hogy mi tetszik neki, mit szeret hordani. Nem csak úgy néz ki, hogy lekapta az első cuccot a polcról, amit meglátott, vagy az anyukája/barátnője öltöztette fel. Ezek egyszerű kis dolgok. Pl. észreveszed, hogy a zöld jobban áll a bőröd színéhez, vagy a kék kiemeli a szemed. Vagy egyszerűen csak tetszik.
Primitív válaszoló, direkt kitértem erre, hogy nem célom a "kitartott nő" kapcsolattípusa.
#15, nem vagyok primitív a legkevésbé se, csak reális. Olyan módszert írtam, amivel garantált. Ha megfogadod a tanácsomat, nos, jó. Ha nem fogadod meg, várhatsz egyedül amíg a Nap vörös óriássá duzzad és szétperzseli a Földet. Your choice.
A probléma az, hogy a mai konzumidióta társadalom gyakorlatilag csak a külsőt és a pénzt tekinti értéknek, minden mást magasról leszar. Az erkölcs és az intelligencia lassan már büntetendő negatívumok lesznek. Tehát ha valamicske kis esélyt is akarsz a sikerre, vagy nézz ki igen jól, vagy legyen sok pénzed. Sikered lehet még, ha iszonyatosan nagy szerencséd van, de ez 10 millióból alig egy tucat embernek adatik meg. Sajnos ennyire szar a helyzet a párkapcsolati piacon jelenleg, bődületes férfitöbblet van, a nők simán megtehetik, hogy azt küldjenek el a halál fszára, akit akarnak. És meg is teszik.
Hát nagyon "reális" a "minden nő ócska ribi" felfogás. Bár aki ebben nőtt fel otthon...
#17, sehol nem írtam, hogy minden nő ilyen. A bő 80% viszont vagy felszínes, vagy anyagias. Tehát ha nem nézel ki jól, vagy nem vagy kőgazdag, esélyed nincs náluk. Marad a 20%. A probléma csak az, hogy a férfiak 80%-ának ez a 20% kell, tehát számold ki, miféle esélyeid vannak arra hogy záros határidőn belül szingli normális nőt találj, amikor minden értelmes férfi náluk áll sorba. Súgok egy kicsit: reálisan 2800 környékén kerülnél sorra, ha egyáltalán.
Maradnak a pénzéhes, felszínes ribik, akik senkinek nem kellenek, tehát dömping van belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!