Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki a kismellű lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki a kismellű lányokat kedveli?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallani, hogy a pici (AA-A) mell az igazi, legszebb, legnèpszerűbb, nagy melle csak a kövér nőknek van.

Sok nőtől hallani, sokkal jobb, hogy nekik pici van, mivel kisebb a mellràk esèlye, a nagy melk szexuálisan érzéketlen, könnyebb sportolni, öltözködni, aludni, sose fog lógni, és biztosak benne, hogy a pasi nem csak szexet akar két nagy csöccsel, hanem önmagukért szereti őket. Konkrétan ismerős làny mondta, aki koràbban husi volt (155cm/55kg)majd jelentősen lefogyott (155/kb 35kg), és a mellmerérete D-ről A-B körülire csökkent, sokkal boldogabb azóta, mivel a pici mell szebb és praktikusabb, nincs olyan problèmàja, mint nekem, hogy csak a mellemért néznek meg, őt önmagáért.

Én vèkony-átlagos vagyok (170cm/58kg), viszont elég nagy mellem van (75D-E)

Amikor csak 50kg voltam, az alakom alapjaiban akkor sem vàltozott, a mellem se lett AA-s (70C-D volt).

Itt az oldalon is írjàk a férfiak, csak az icipici a jó, B és afelett màr nagy, illetve a filigràn, tini-modell testalkat

2017. aug. 24. 15:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ez max. olyan szexuális preferencia, mint nőknél az izmos/szakállas/nagyfarkú stb. férfi, viszont ebben a kérdésben nincs szó érzelmekről. Hidd el, hogy ha egy férfinek tetszel/szimpatikus/szeret stb. akkor akármekkora a melled, mindenképpen tetszel neki.
2017. aug. 24. 19:02
 32/34 anonim ***** válasza:

Na hát, nekem is 75DD/80/d-s mellem van ( szval kövér sem vagyok!).

El nem cserélném kis mellre SOHA! ÉN szeretem magam.

(Ez nem volt mindig így )

ÉS el ne higgy mindent a kis mellű lányoktól: annak idején mennyit hallgattam középsuliban én is, ugyanezt a bullhitet, amit elírtál, hogy "neki nem is kéne nagy mell, az nem fog lógni, nem fáj a háta, stb".

Hát hadd áruljam el:

- "nagy melle csak a kövér nőknek"- ÉN sem vagyok kövér, nagy mellem van, ez genetika ;)

- kisebb a mellràk esèlye - ez mondjuk statisztikailag pont igaz, ez van. Megoldás: rendszeres ellenőrzés

- "anagy melk szexuálisan érzéketlen"

??? Az enyém ugyan nem! :D

-"könnyebb sportolni, öltözködni, aludni"

->Köszönöm, jól alszom,

->sport: igen, futáshoz eleve van, hogy dupla sportmelltartót/topot veszek és mehet a futás, ennyi.

-> Öltözködés: ÉN még nem láttam olyan ruhát, ami egy kismellűn konkrétan JOBBAN állt volna, mint nagy mellűn. Fordítva inkább. Sőt, rajtam a sima póló is jól áll, amit más pizsinek használ, mert kiadja az alakom, míg ugyanazt a pólót a kismellű lányok rendre mondták, hogy utálják, mert nincs benne alakjuk stbstb. Szóval ezt is cáfolom.

-"sose fog lógni": Nem csak a nagy mell tud lógni, ez is tévedés. Láttam én már kismellnél is olyat. ( Ráadásul kis mellnél még rosszabb is, ha lóg sztem)

-"biztosak benne, hogy a pasi nem csak szexet akar két nagy csöccsel, hanem önmagukért szereti őket."

- Nekem ennek a ténynek a megállapításával valahogy SOHA nem volt gondom érdekes módon.. Hülyeség.

Pláne akkor, még ezen felül rá is jönnek, hogy nem is vagyok hülye, és még jól is érzi magát velem, egy hullámhosszon vagyunk. Az, hogy szexuálisan vonzónak talál valaki, meg nem értem, miért lenne baj.

De akkor ezen felül még pár jó dolog a nagy mellben:

Velem valahogy mindig udvariasak, előzékenyek és kedvesek az emberek. Sőt, segítőkések, és igen, valószínűleg jobban észrevesznek, ezt én is tapasztalom.

(Mondjuk bányarém sem vagyok).

Minden esetre az én alakomhoz a nagy mell áll jól( konkrétan egy széles a csípőmmel), kismellel rettentő furcsán érezném magam, és szemben sem lenne kisebbíteni pl.

Szóval van akinek jó a kis mell, de középsuliban a felszínes osztály ribijei, akiknek kis melle volt és leszólták a nagyot, belém is belém verték a nagy mellem miatti komlexust rendesen... Én is elkedztem csak a melleim miatt fogyózni akkor.

De hálistennek rájöttem idővel, hogy savanyú volt a szőlő és irigység ment semmi több akkor. Köszönöm, nekem így jó, a barátom is imádja őket, ahogy vannak. :)

Ugyanakkor:

Egy normális pasinál nem a mellméret a döntő érv.

Az én párom is szereti a nagy melleket, de nem ez alapján választott, volt kismellű nője is.

Egyik haverünk barátnője is kismellű, gondoltam biztos akkor, h neki is pl a ksimellű nők a favoritok. Erre elkaptam, amikor említette, hogy megnézett egy nagymellű nőt aki leült vele szembe és mennyire bejött neki.

Szóval ez a lányok fas.zkodása, a legtöbb férfinél nem annyira hangsúlyos a mellméret, ha megfogod őt, megfogod őt és kész.

Más nőkre meg kérlek ne hallgass ilyen téren. :D

26N

2017. aug. 24. 19:13
 33/34 anonim ***** válasza:

Dehogy anorexiás.

Én 170 vagyok és 50 kiló, és bőven van rajtam felesleg fenék és comb, de még deréktájon is egy kevés.

Közöm nincs a linkelt képhez. Ijesztően hangzik a 35 kiló, de a 155 centi is szinte törpe méret, pont ideálisan vékony lehet a csaj.

Nekem sem XSes a méretem, hanem Ses és 36 hatos nadrág kell. Sajna az 34es nadrág elakad combtájékon..

2017. aug. 24. 19:29
 34/34 anonim ***** válasza:

Óriási baromság!

Van akinek a kicsi is jól áll, van akinek a nagy áll jól! Mind a kettő szép a maga módján. Mit kell ezen problémázni annyit? Kinek a papkinek a papné! Hagyjuk már!

2017. aug. 24. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!