Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a kismellű lányokat kedveli?
Mindenhol azt hallani, hogy a pici (AA-A) mell az igazi, legszebb, legnèpszerűbb, nagy melle csak a kövér nőknek van.
Sok nőtől hallani, sokkal jobb, hogy nekik pici van, mivel kisebb a mellràk esèlye, a nagy melk szexuálisan érzéketlen, könnyebb sportolni, öltözködni, aludni, sose fog lógni, és biztosak benne, hogy a pasi nem csak szexet akar két nagy csöccsel, hanem önmagukért szereti őket. Konkrétan ismerős làny mondta, aki koràbban husi volt (155cm/55kg)majd jelentősen lefogyott (155/kb 35kg), és a mellmerérete D-ről A-B körülire csökkent, sokkal boldogabb azóta, mivel a pici mell szebb és praktikusabb, nincs olyan problèmàja, mint nekem, hogy csak a mellemért néznek meg, őt önmagáért.
Én vèkony-átlagos vagyok (170cm/58kg), viszont elég nagy mellem van (75D-E)
Amikor csak 50kg voltam, az alakom alapjaiban akkor sem vàltozott, a mellem se lett AA-s (70C-D volt).
Itt az oldalon is írjàk a férfiak, csak az icipici a jó, B és afelett màr nagy, illetve a filigràn, tini-modell testalkat
Ugyanez velem is a helyzet, 75-C-D 50 kg-hoz 165 cm :/ iskola óta cikiznek, hogy tőgyeim vannak... meg, hogy nagyobb a mellem, mint a fejem. Ami nem igaz azért valljuk be.
Primitív szokásként azonosítottam magamban, hogy valakit egy testrész miatt csúfolnak, főleg nők a másik mellét "veszik elő", hogy nagy vagy kicsi. És arra jutottam, hogy aki ilyen egyszerű, hogy csak ezt tudja rajtam kifogásolni, az meg is érdemli, hogy ilyen szarságra pazarolja az idejét.
Azért jól esik, mikor szépen áll rajtam egy dekoltál póló vagy ruha, ők meg teszik bele a tömést a mosdóban :D vicces. Azóta elégedett vagyok a saját nőiességemmel.
Ez akkora kamu kérdés, mint a ház.
"ismerős làny mondta, aki koràbban husi volt (155cm/55kg)majd jelentősen lefogyott (155/kb 35kg), és a mellmerérete D-ről A-B körülire csökkent, sokkal boldogabb azóta, mivel a pici mell szebb"
Elmondom neked, hülyegyerek, hogy ilyen fogyás után azok a mellek úgy néznek ki, mint egy szottyadt mazsola. Majd pont ettől lesz bárki boldog, persze...
Az első bekezdés is úgy, ahogy van, baromság.
Találj ki jobbat!
Már maga a 35 kg-os nő elképzelése is egyszerre vicces és rémisztő. 35 kg-os nő az gyakorlatilag etióp éhető testalkat, kilógó bordák...
Szerintem is kamu a kérdés, pontosan az ilyen bakiparádé miatt. 35 kg az rettentő kevés, még 155 magasan is. Technikailag melle sincs, ha 35 kg. Sőt, ez a lány anorexiás, ha igaz a sztori.
De mivel nem igaz ezért kérdező "mice try!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!