Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a kismellű lányokat kedveli?
Mindenhol azt hallani, hogy a pici (AA-A) mell az igazi, legszebb, legnèpszerűbb, nagy melle csak a kövér nőknek van.
Sok nőtől hallani, sokkal jobb, hogy nekik pici van, mivel kisebb a mellràk esèlye, a nagy melk szexuálisan érzéketlen, könnyebb sportolni, öltözködni, aludni, sose fog lógni, és biztosak benne, hogy a pasi nem csak szexet akar két nagy csöccsel, hanem önmagukért szereti őket. Konkrétan ismerős làny mondta, aki koràbban husi volt (155cm/55kg)majd jelentősen lefogyott (155/kb 35kg), és a mellmerérete D-ről A-B körülire csökkent, sokkal boldogabb azóta, mivel a pici mell szebb és praktikusabb, nincs olyan problèmàja, mint nekem, hogy csak a mellemért néznek meg, őt önmagáért.
Én vèkony-átlagos vagyok (170cm/58kg), viszont elég nagy mellem van (75D-E)
Amikor csak 50kg voltam, az alakom alapjaiban akkor sem vàltozott, a mellem se lett AA-s (70C-D volt).
Itt az oldalon is írjàk a férfiak, csak az icipici a jó, B és afelett màr nagy, illetve a filigràn, tini-modell testalkat
Én egyszer egy fiúval beszélgettem erről.
Az én barátnőmnek nagy mellei vannak, nekem kicsik. A srácnak mondtam, hogy nézzd milyen jól áll neki az a felső (sejtette, hogy a melle miatt utalok erre mert tipikus csöcs kidobós volt.) erre ő azt válaszolta, hogy őt pont nem érdekli, hogy kicsi e vagy nagy, a lényeg, hogy arányos testalkata legyen, hozzátette, hogy egy normális fiúnál aki komoly kapcsolatot szeretne ez nem szempont, hogy kinek mekkora. Ahogy nekem sem szempont párválasztásnál kinek mekkora...vagy kinek mennyi pénze van. Ha olyan pasit akarsz aki megbecsül akkor nem ez fog számítani. Én amúgy nem szeretem a kis mellemet, de ez a srác sok önbizalmat adott azzal, hogy felvilágosított, hogy vannak fontosabbak is ennél.
Ugy erzem senki nem elegedett azzal ami adatott. Ha ez megnyugtat, akkor en csak nagy mellu lanyokkal randizok, engem szexualisan ez izgat fel. Volt kismellu baratnom, s a szexualitassal gondok voltak, mig a nagy mellu lanyoknal nem.
Ha nagy melled van s van egy jo szenelyiseged, akkor nem csak a melleid miatt talalnak meg. Amugy a nagy mellu baratnoim mindig tobb bokot dicseretet kaptak, s mindig tobb pasi probalkozott naluk. Mondjuk az igaz, hogy ok vekony vagy normal testalkatuak voltak.
Magassàg mínusz 110, mindegy, hogy 180 centi vagy vagy 150.
Így 155cm-hez a 45kg a normàlis
Akkor magyaràzzátok màr el nekem, ha nem így van, hogy a 170/60 miért duci/dundi/hàjas, ahogy itt az oldalon emlegetik, a 155/45 meg miért sovàny, ha egyszer ugyanolyan az aràny?
Nekem nem számít a mellméret. Egyedül az befolyásol talán, hogy legyen izgató, például ne lógjon nagyon, de alapjában véve mindegy, hogy 70A-s vagy 75D-s melle van egy lánynak.
Az ellen pedig nem tudunk mit tenni, hogy megnézzük a lányok melleit. Minél nagyobb van annál jobban szembetűnik főleg nyáron amikor kevesebb a ruha. Ez nem jelenti azt, hogy kizárólag az érdekel csak azt, hogy az van szem előtt és elsősorban arra koncentrálunk ami szexuálisan vonz.
Például, ha egy férfinak akkora farka lenne, hogy farmerben világosan látszódna ahogy leér a combjáig akkor ti is biztosan gyakran odapillantanátok, ez ösztönös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!