Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki a kismellű lányokat kedveli?
Mindenhol azt hallani, hogy a pici (AA-A) mell az igazi, legszebb, legnèpszerűbb, nagy melle csak a kövér nőknek van.
Sok nőtől hallani, sokkal jobb, hogy nekik pici van, mivel kisebb a mellràk esèlye, a nagy melk szexuálisan érzéketlen, könnyebb sportolni, öltözködni, aludni, sose fog lógni, és biztosak benne, hogy a pasi nem csak szexet akar két nagy csöccsel, hanem önmagukért szereti őket. Konkrétan ismerős làny mondta, aki koràbban husi volt (155cm/55kg)majd jelentősen lefogyott (155/kb 35kg), és a mellmerérete D-ről A-B körülire csökkent, sokkal boldogabb azóta, mivel a pici mell szebb és praktikusabb, nincs olyan problèmàja, mint nekem, hogy csak a mellemért néznek meg, őt önmagáért.
Én vèkony-átlagos vagyok (170cm/58kg), viszont elég nagy mellem van (75D-E)
Amikor csak 50kg voltam, az alakom alapjaiban akkor sem vàltozott, a mellem se lett AA-s (70C-D volt).
Itt az oldalon is írjàk a férfiak, csak az icipici a jó, B és afelett màr nagy, illetve a filigràn, tini-modell testalkat
Nekem az a lényeg, hogy legyen jó az összkép :)
Adott egy kisebb mell, becsúszik egy baba, aztán
vagy összemegy, vagy nem, bár utóbbi szokott be-
következni. Akkor már élből nyert pár számot a
mellméreten. Ha ugyanez BögyösMaca minőségű anyag-
ból indul, nem is tudom, mekkora cicik lesznek
belőle a végére :)
Egyébként #9 jól írta, a mellszövet nem épp az a
kategória, ami rugalmasan összemegy egy relatíve
gyors fogyás után.
Nem kamu, szórakozzatok máshol.
A 35kg csak kevésnek hangzik. 155cm-hez 45kg az orvosilag ajànlott, ő ennèl 10kg-vel kevesebb, tehàt mèg normàlis, olyan, mintha 170cm-hez lenne 60kg helyett 50kg (èn is voltam ennyi, és nem voltam anorex, csak vèkony)
A combjai pedig főleg nem. A hasa vonzó lehet, de inkább olyan, mint a kirakatbábu a ruhaboltban.
Pont erről beszélek...
De a vékony nagymellű nőket meg megette a fene, mert ha a fogyástól nem megy össze, akkor màr semmitől se
Kamu!
Én 158 centi vagyok, tehát az ismerősödtől 3, azaz 3 centivel vagyok magasabb, és 42 kilóval irtó vékonynak számítok, a BMI index már az elfogadható határ alá sorol.
35 kilósan csak csontjai látszanának, a mellei nem!
55 cm-hez 35 kg nagyon kevés és nem egészséges. Én 160 cm vagyok, sokáig 45 kg voltam és kilátszott minden csontom, nem csoda, hogy mellem sem volt. Azóta közel 50 kg vagyok, alig pár kg a különbség, most mégis egészséges testalkatom van és kicsi, de formás gömbölyödő mellem. A barátnőd beteg.
De egyébként nem hiszem, hogy úgy lenne, ahogy mondod. Mindig előnyben voltak velem szemben azok, akiknek nagyobb mellük volt, a férfiak velük foglalkoztak. Nekem ugyan megfelel a saját méretem, a barátom is imádja, a hátam sem fáj és fürdőruhát is találok magamra, de abszolút nem vagyok előnyben a nagy mellű nőkkel szemben.
Jah és az baromság, hogy a nagy mell esetén magasabb a mellrák kockázata. Nem a szírszövet fogja befolyásolni a géneket, csak mint biológus megjegyzem ezt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!