Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg megbízhat mindenki a párjában? Egy érdekes eset.
El nem tudom képzelni mit érez az ilyen ember.. de simán lehet, hogy csak "játszadozik".
Velem is volt egy hasonló eset. Buszon utaztam, feltűnően néz egy srác, mikor leszáll én meg az ajtóhoz álltam (lévén következő megállónál akartam leszállni), akkor látom, hogy ott áll és egy szép lány karol a karjába, ő meg ahogy elkapta a tekintetem, rám kacsintott.
Pff.. szerintem az ilyen típus inkább csak lubickolni akar az ő népszerűségében, mint feltétlen komolyabban félre lépni. Szóval lehet, ha leszólítottad volna a csajt, még ki is kéri magának, hogy a párját várja.. ki tudja. De akárhogy is, az ember nem szívesen választ ilyen mentalitású partnert.
Eljátszadozott unalmában kicsit más érzéseivel. Hogy törne el a tűsarka.
31/f
Az a lány lehet tényleg akart tőled valamit, csak tovább nem jutott a padokon,
mert a barátja is ott termett hirtelenjében. Lehet várta hogy te kezdeményezzél.
Ez a lehetőség csak akkor fordulhatott elő, ha mondjuk a barátjával semmi
komoly kapcsolata nemvolt/van, és keresgél magának egy másik illetőt.
Több kérdés is felmerül ekkor!
Az tényleg a barátja volt?
Várta a barátját akkor egyáltalán?
Lehet nem is várta, csak hirtelen feltűnt?
A másik lehetőség pedig az, hogy csak szemezni akart veled!
Viszont! Miért közeledett hozzád?
Van még valami. Ebben a helyzetben nekem ez logikusabb mint a többi!
A lány nyitott párkapcsolatban él. Vagy pedig egy prosti.
Szerintem csak ki akarta próbálni, mennyire vonzó a szemedben, játszadozott. Mivel nem vált be, ezért bosszúból jól megmutatta neked a pasiját és hogy ő mennyire ellenállhatatlan, hiszen pasija van, úgyhogy biztos degenerált lehetsz ;)
Nő vagyok, átlátom az ilyen női praktikákat (én mondjuk nem élek ilyennel).
lehet ez több okból is.
1.eleve a párkapcsolatban lévő nőket a legsimább úgy lefektetni.
a legkevesebb macera ezzel van.
2.egó töltés használati tárgy lettél.
pl ilyen az amikor bevásárolok a csajommal,előttünk áll a pénztárnál egy elég jó csaj,aki időnként próbálja elkapni a tekintetem,majd direkt úgy hajol a bevásárlókocsiba,hogy lássam a melleit.
ezek sima játszmák,amik arra mennek ki,hogy belemész-e.
ha belemész akkor győzött nyugtázza magában és már nem is vagy érdekes a töltés megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!