Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon tényleg megbízhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg megbízhat mindenki a párjában? Egy érdekes eset.

Figyelt kérdés
Minap történt az eset, ami elgondolkodtatott eléggé. Egy csaj ült egy padon, sok pad volt én elmentem előtte és végig nézett, majd két paddal odébb leültem. Egyfolytában szemeztünk és egy paddal közelebb ült. Egyértelmű jelnek vettem, de nem léptem mondom még várok. Ekkor bejött egy busz és integet a csaj egy srácnak. Odafut átöleli megcsókolja , miközben direkt úgy állt, hogy felém fordult és ugyanúgy nézett végig, miután befejezte a csókolózást. Majd kézen fogta a srácot és elhaladtak a pad előtt, amin ültem és akkor is nézett végig és még vissza is fordult utána. Miközben dörgölőzött a barátjához egyfolytában... Vajon mi lett volna, ha leszólítom a csajt szerintetek? Én azt mondom, hogy tuti megadta volna a nevét, hogy esetleg face-n írjak , majd rá.

2017. aug. 11. 21:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért annyira tapasztalt vagyok, hogy ez túlment egy szinten már bőven. Ez nem ego töltés volt a részéről ebben biztos vagyok. Ő akart valamit csak jött a busszal a barátja... (a sráchoz képest fényévekkel jobb pasi vagyok nem öndicséret, de azért mindenki betudja magát lőni hol áll a létrafokán :) ). Mindegy kösz a válaszokat! A lényeg, hogy soha nem derül ki már az igazság. Csak , azért írtam ki, hogy tényleg így bízzon mindenki a párjában. Mondjuk nem lehet tudni mióta voltak együtt és tuti utána nekem szólt az a nagyon mézes mázas dörgölőzés a barátjával, lehet még meg is lepődött a srác, hogy mennyire bújik a csaj...
2017. aug. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!