Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miöta vagy egyedül?

Figyelt kérdés

Tudnál engedni az elvarásaidbol vagy maradnak?

Pl.dohanyzoval italozoval,köverrel nem kezdesz

2017. aug. 20. 15:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

9 hónapja

Az elvárásaim maradnak: szeressen és én is szeressem őt, minden hiba, minden bullshit ellenére, ami volt, van, lesz, érezzem, hogy ő társ lehet mindenben, és vele várjak mindent, ami majd jönni fog kettőnknek. Semmi értelme nem lenne engedni. Az, hogy dohányzik, iszik, vagy hogy kövér, nem meghatározó tulajdonság ebben az értelemben.

2017. aug. 20. 17:15
 22/28 anonim ***** válasza:

Másfél éve. De nem engednék az elvárásaimból (nem mintha sok lenne).

F

2017. aug. 20. 17:34
 23/28 anonim ***** válasza:

Mintegy két éve nincs kapcsolatom.

Nem keresek párt, alkalmit pláne nem, úgyhogy ennek semmi köze az elvárásokhoz.

Tisztelem és becsülöm az ellenkező nemet, de nem olyan céljaim vannak az életben, amihez jelenlétük elengedhetetlen. Úgyhogy elengedtem őket. Éljenek szabadon, járják bátran a saját útjukat!

44 F

2017. aug. 20. 17:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Lassan egy éve vagyok egyedül és azért mert én sosem keresek kifejezetten párt magamnak. Eddig minden kapcsolatom barátságból alakult ki és sosem ismerkedtem párkapcsolati céllal így most sem teszem, de nem is aggódom, hogy életem végéig egyedül maradok.
2017. aug. 20. 18:48
 25/28 anonim ***** válasza:

10 hónapja.

Igazából nem érdekel, mostanában kezdtem el újra ismerkedni, az előző kapcsolatom 6 évig tartott nagy volt a szerelem szinte a végéig mindkettőnk részéről, de egy jó nagy veszekedés mindent lerombolt és így láttuk a legjobbnak hogy elválnak útjaink. Mivel engem utólag nagyon megviselt a dolog így nem is tudtam újra ismerkedni egy ideig és eldöntöttem magamba hogy egyenlőre legyek túl a dolgon és majd utána.

Igaz nehéz dolgom van mert nagyon nincs tapasztalatom ebbe mert első kapcsolatom volt, nem is csajoztam soha, meg semmi tehát eléggé új dolog nekem az ismerkedés.

Én az elvárásaimból nem engedek mert nincsenek nagy elvárásaim. Én csak annyit kérek hogy dohányozni ne dohányozzon előttem, az hogy magába mennyit szív el ő dolga. Italozni is italozzon de ne igyon többet a kelleténél, pontosabban ne csináljon belőle rendszert, igyon mértékkel és ennyi.

Kövérrel azért nem kezdenék mert számomra az igénytelenségre vall, igénytelen embereket meg nem tudom tolerálni, így neveltek ez belém égett szinte, attól hogy kövér egy nő tudom hogy lehet úgy is csinos és nézhet ki jól, öltözködhet szépen, lehet szép arca mert láttam csinos kövér nőket, de azzal is az a bajom hogy igénytelen a túlsúly és az számomra taszító ok, sajnálom.

Drogosokat egyáltalán nem tolerálom még a füveseket sem. Egyébként igénytelenségre térve azt sem tolerálom ha valaki igénytelen, nem várom el hogy tisztaság mániás legyen de azért kulturált legyen önmagára és környezetére, ezt nagyon is elvárom.

Aki csúnyán beszél az is nálam kizáró ok. Ha néha néha kiejt egy baz.. meget vagy hirtelen harag miatt kiejt egykét csúnya szót az rendben van mert megesik az ilyen, de aki minden mondatába használ csúnya szavakat az számomra szintén taszít főleg ha egy nő beszél csúnyán.

Amiket felsoroltam ezeket kizáró oknak látom ismerkedésnél, tehát ezekből nem engedek mert nem tudnék engedni ezekből mert ha régen undorodtam továbbra is fogom és ha mégis engednék az csak rövid távon lenne jó.

Az hogy még 1 éve sem hogy egyedül lettem nem dőlt össze a világ, az életem megy tovább majd lesz valakim, azt sem bánnám ha 2évig lennék egyedül, most így akármennyire is rossz időnként jól érzem magam.

2017. aug. 20. 18:57
 26/28 anonim ***** válasza:

35. éve.

A lábfétis-kedvelésből nem tudok engedni, a többi meg már mindegy.

2017. aug. 20. 23:24
 27/28 anonim ***** válasza:

Kb. 1 hónapja.

Számomra az egyetlen kizáró dolog a rendszeres dohányzás (és nyilván a kábítószer). Ebből sajnos nem engedek. Más tekintetben nincsenek elvárásaim.

22/F

2017. szept. 16. 23:15
 28/28 anonim ***** válasza:
5 éve. Az "elvárás" inkább igény, amihez ragaszkodom. Mindaz, amivel valaha megalkudtam, az fájdalmas kimenetellel végződött.
2017. szept. 16. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!