Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miöta vagy egyedül?

Figyelt kérdés

Tudnál engedni az elvarásaidbol vagy maradnak?

Pl.dohanyzoval italozoval,köverrel nem kezdesz

2017. aug. 20. 15:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%
1 éve és volt, hogy engedtem az elvárásaimból. Nagy hiba volt. Elvárás: ne legyen füves, alkesz. Ne legyen falu bikája feeling se rossz fiú akinek csak szexre kellek. Szeressen úgy ahogy vagyok és képes vagyok komprumisszumokat kötni.
2017. aug. 20. 16:03
 12/28 anonim ***** válasza:
84%

Lassan 2 éve. 40N

Legyen értelmes, lehessen vele beszélgetni. Legyen képes érzelmekre. Legyen valami munkája. Külsőleg: ápolt, és magasabb tőlem.

Ne legyen alkoholista, se drogos.

Nem hiszem, hogy ezek túl nagy kérések lennének.

2017. aug. 20. 16:11
 13/28 anonim ***** válasza:
66%
Kb 1 hete és nem engedek az elvárásaiból, de egyelőre most kapcsolatot sem akarok.
2017. aug. 20. 16:13
 14/28 anonim ***** válasza:
Sajnos nem eleget vagyok egyedül, pedig nincs kapcsolatom.
2017. aug. 20. 16:16
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

11honap.

Nem engedek beloluk. De nem is teljesithetetlen elvarasaim vannak.

2017. aug. 20. 16:24
 16/28 anonim ***** válasza:

Kicsit több, mint 2 éve.

Nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim, nem egy Vogue címlaplányt keresek, maximum annyit várok, amennyit én is tudok adni, van ahol annyit sem.

37f

2017. aug. 20. 16:24
 17/28 anonim ***** válasza:
21F vagyok, nem volt még senkim, igen vannak elvárásaim, nem magasak, én nem felelek meg mások elvárásának, mert túl kedves vagyok :D Kövérrel nem kezdek, de ha kicsi plussz van, és tetszik az nem gond. Dohányzást nem szeretem, de nem kizárás ez se. Ha meg iszogat, de nem alkesz, az se nagy baj. Csak tudja hol a határ.
2017. aug. 20. 16:26
 18/28 anonim ***** válasza:

5 éve vagyok egyedül. Nem engednék az elvárásaimból, dohányosnak engedtem egyszer, bántam is.

A kövér meg relatív, egyik párom sem volt 6 kockával rendelkező, kigyúrt srác, inkább macisak voltak.

2017. aug. 20. 16:34
 19/28 anonim ***** válasza:

3 év

Nem engedek, bár nekem csak egy elvárásom van, tartsák magukat minél távolabb tőlem a nők.

2017. aug. 20. 16:37
 20/28 anonim ***** válasza:
40%

Köszönjük #19 az értelmes hozzászólást, és, hogy úgy érezted, hogy ez a kérdés neked szól.

btw, még az ENSZ-től is számíthatsz egy köszönömre, hogy ennyi ésszel, és ezzel a briliáns stílussal nem akarsz más embert magad mellé, ez már az egész emberiség számára jó cselekedetnek számít

2017. aug. 20. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!