Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miöta vagy egyedül?
Tudnál engedni az elvarásaidbol vagy maradnak?
Pl.dohanyzoval italozoval,köverrel nem kezdesz
Lassan 2 éve. 40N
Legyen értelmes, lehessen vele beszélgetni. Legyen képes érzelmekre. Legyen valami munkája. Külsőleg: ápolt, és magasabb tőlem.
Ne legyen alkoholista, se drogos.
Nem hiszem, hogy ezek túl nagy kérések lennének.
11honap.
Nem engedek beloluk. De nem is teljesithetetlen elvarasaim vannak.
Kicsit több, mint 2 éve.
Nincsenek teljesíthetetlen elvárásaim, nem egy Vogue címlaplányt keresek, maximum annyit várok, amennyit én is tudok adni, van ahol annyit sem.
37f
5 éve vagyok egyedül. Nem engednék az elvárásaimból, dohányosnak engedtem egyszer, bántam is.
A kövér meg relatív, egyik párom sem volt 6 kockával rendelkező, kigyúrt srác, inkább macisak voltak.
3 év
Nem engedek, bár nekem csak egy elvárásom van, tartsák magukat minél távolabb tőlem a nők.
Köszönjük #19 az értelmes hozzászólást, és, hogy úgy érezted, hogy ez a kérdés neked szól.
btw, még az ENSZ-től is számíthatsz egy köszönömre, hogy ennyi ésszel, és ezzel a briliáns stílussal nem akarsz más embert magad mellé, ez már az egész emberiség számára jó cselekedetnek számít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!