Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltalában a párkapcsolatokban a férfiak jobban néznek ki, izmosabbak, helyesebben mint a nők?
Szerintem változó és életkori függvény.
50 alatt több a szebb nő, 50 felett több a magára figyelő férfi (no, nem a panelban). 50 körül sok nő megőrül a menopauza hatására és jönnek olyan klasszikus önrondítások, mint a 10 centis frizura, nagymamám ruhatára, rosszabb esetben méteres smink is hozzá, amitől csak előbb-utóbb "gyönyörű" pergamenszeű bőrük lesz. Fúj.
50 alatt ja. Utána viszont több a "szolid-jókedélyű bácsi - idegbeteg, ronda sárkány feleség" kombó.
Volt (nyugídjból visszahívott) tanárházaspárunk volt ilyen a suliban. A bácsi nagyon "jó arc" volt, vicces, anekdoták ezreit tudta stb.
Felesége meg "jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj neeeeeeeeee". Tipikusan az a külső amit #1 alatt jellemeztem, mellé állandó "trágyát szagoltam" arckiejezés, sárkányjellem, mindenki utálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!