Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek imponál az ilyesmi? (kép)
Ha meglátjátok, hogy egy férfinál ennyi pénz van, akkor több esélyt adtok neki?
Ez bejön nektek? Csak őszintén, komoly válaszokat szeretnék! :)
Nincs napi limit a bankokban.
Én is sírógörcst kaptam a 650ezres kamattól, haha.
Igen, imponáló ha valaki jómódú, és nem csak a nők körében.
Kiteregetni így egy marék kp-t az nem gazdagság, inkább a szegénység.
Vicces, hogy itt próbálsz csajozni. Az még viccesebb, hogy ily módon.
Na de belegondoltatok már, hogy lehet, hogy hitelből van? :"D
Figyelj kérdező, ha ezzel villogsz, akkor azt bizonyítod a lányok (főleg az aranyásók) felé, hogy nem vagy több, mint egy pénzeszsák. Tényleg csak ennyire tartod magad?
21/L
Na viccet félretéve, valószínűleg ugyanez a csávó próbált így "csajozni" anotalkon, lényegében egyalkalmas prostit keresett, állítólag már 60-80 ezret is kifizetett egy numerára.
Kedves Kérdező!
Akármennyi pénzed is van, a lelkedben mindig csak az üresség marad. Sajnállak.
Hát te valami ritka csóresz lehetsz....7-rugónak úgy örülsz mint majom a farkának...
Ez vicces,kitrítve-dátumozva-befotózva.
Már feleség voltam mikor egy 8-9 nullával megáldott üzletember felajánlotta a segítségét...-szetette volna ha bekerülök a gyűjteményébe.
Amennyit ajánlott ahoz a te fotód' aprópéz....
Nem érdekelt az ajánlata!
A tiéd sem megható őszintén szólva béna...pitiáner és stílustalan.
Mindig lesz olyan is akit megvehetsz,de hidd el azok legslább annyira sivárak érzelmileg mint te!
alapból kettyósnak gondolnám,hogy a pénzét fotózza dátummal ellátva ÉS még mutogatja is
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!