Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek imponál az ilyesmi? (kép)
Ha meglátjátok, hogy egy férfinál ennyi pénz van, akkor több esélyt adtok neki?
Ez bejön nektek? Csak őszintén, komoly válaszokat szeretnék! :)
Nem, főleg, ha csak ennyi az, amit fel tudsz mutatni.
A pénzeddel nem lehet ágyba bújni, nem lehet együtt borozgatni, nem fogja a kezem nehéz időkben, vagy szülésnél, nem poénkodunk együtt, nem szórakozunk együtt. Nem szólít "Kincsemnek". Nem masszírozhatom meg, vagy főzhetek neki valami finomat.
Inkább, passzolok.
(De, tudom-tudom én csak kamuzok.)
Igen, bejön, ha ezt elküldi nekem valaki. Azért lottózom.
De ha egy férfinál van ez a pénz, az a férfi pénze. Más pénzéért nem fogok becsicskulni vagy kuncsorogni. Magamnak akarok pénzt.
Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy nőként arról álmodom, hogy én magam vagyok milliárdos, miért csak arról lehet, hogy a faszi, aki bármikor leléphet és minden szart elvárhat a pénzért legyen pénzes.
szép, szép, de ink dolgozz azon, h stabil anyagi háttered legyen /sokszor ennyi/ és ne legyen gondotok a nővel. Am ezzel csajozni elég gáz dolog, de ugye nem vagyunk egyformák.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!