Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan köztetek, aki képes ellenállni ilyesmi durván kigyúrt srácoknak?
Ha arra, akarsz kilyukadni, hogy egybol dobnam le bugyim es tennem V alakba a labam, hat nem.:D Vhogy engem nem az oszton iranyit.
Tudom paran azt fogjak irni, hogy hazudok, de tenyleg igy gondolom.
(Az a palcika vadli (baloldali) nagyon szemet szurt amugy...vagy csak a beallitas miatt tunik okyanbak :'D)
Nekem a V alak nem tetszik. Elég nevetséges, hogy a válla olyan széles, mint az autópálya, a segge meg olyan pici, mint egy bébinek.
Stephen Amell. Na, az erő. 😊
A nők többsége ezt már ugyanúgy nem szereti, mint a vasággyal 40 kilós férfiakat.
Átlagos sportosság, ne légy elhízott, ne legyen sörhasad, de ne fújjon el a tavaszi szél, és tudd haza cipelni a vásárlást, valamint tartsd karban a tested, mozogj valamennyit
Ennyi elég a legtöbb barátnőmnek elég volt, sportosnak tartották, és nem várták el, hogy heti 7x a kondiban gyúrjam magam ilyenre, sőt ha edzeni mentünk együtt, nem az ilyen pasikat nézegették.
Btw, ezek ugyanolyan kiállítási tárgyak, mint nekünk a modell csajok. Megnézni jó őket, de otthonra kell a francnak, oda már a csinos szomszéd csajt választjuk intelligenciával, és jó humorérzékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!