Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan köztetek, aki képes ellenállni ilyesmi durván kigyúrt srácoknak?
1. A bal oldali csontb.z.i, szóval tuti nem mozdulna rám.
2. Sose értettem, mire jó belinkelni az éppen bedurrantott izomzatú testépítőket, majd köpködni a nőkre, hogy há'mernekteksemmisejó. A fotó elkészülte előtt pumpáltak vagy harmincat karra, még jó, hogy úgy néznek ki, ahogy.
3. Kinek mi az ideálja. Biztos vannak nők, akiknek ez bejön. Én a szálkás testet szeretem, amiben jól meg lehet kapaszkodni, de nem kell pojácáskodni, egy ennyire tónusos test már totál természetellenes.
4. Mindig az jut eszembe az ilyen fotókról, hogy mennyire lehet tartalmas élet az, amiben ilyen testet épít az ember magának...
"Sose értettem, mire jó belinkelni az éppen bedurrantott izomzatú testépítőket, majd köpködni a nőkre, hogy há'mernekteksemmisejó. A fotó elkészülte előtt pumpáltak vagy harmincat karra, még jó, hogy úgy néznek ki, ahogy. "
Ez mindkét nemre igaz. Amikor a sport topicba a lányok belinkelnek fitnesz modell lányokat, és megkérdezik, hogy mennyi edzés kellene, hogy úgy nézzene ki.
Aztán nem hiszik el, hogy a modell lányok sem néznek úgy ki hétköznap, mint a fotón, mert olyan formát évente pár alkalomra tudnak összehozni (versenyek, fontos fotózások), ahol a végletekig le vannak szálkásítva, pont a forma időzítés csúcsán, előnyös pózban állnak, de tetszőleges hétfő reggel bármilyen formának is, azért nagyon messze vannak a fotón levő csúcsformától
Jó hát amit én írtam, az nem zárja ki azt, hogy nők között is vannak hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!