Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek imponál az ilyesmi? (kép)
Ha meglátjátok, hogy egy férfinál ennyi pénz van, akkor több esélyt adtok neki?
Ez bejön nektek? Csak őszintén, komoly válaszokat szeretnék! :)
nekem eddig nem kellett pénzt villogtatnom egyszer sem, hogy ismerkedni tudjak... :D
de am sok sikert őszintén mondom
#5 vagyok
"Egyébként meg apám ennek az ötszörösét keresi meg kb egy hónapban, szóval nem igazán hatna meg sehogyan sem."
A #2es válaszolónak legalább az arcoskodás megy,ha már a matek nem..
Egyébként meg szerintem csak egy idióta vagy valami kisstílű bűnöző tart magánál ennyi kézpénszt, az okosabbak és az igazán vagyonosak a bankban tartják, vagy befektetnek..ja,és ha már pénzzel akarsz magadnak csajt fogni:
Na kb ez a szint..
Nőként írok akkor, de le fogtok pontozni. Elgondolkoztam a 11-es válaszán. Nekem még nem volt annyi pénz a kezemben, mint a számlámon, ez tény. Az is tény, direkt most néztem utána, hogy egy nap nem is vehetném fel az összes pénzemet, mert van napi limit. (Nem az általam beállított, hanem a bankban mennyit lehet max egy nap felvenni.)
Plusz pont most a héten fektettem be újra. Mennyi az ott a képen, 650 ezer, jól számoltam? Na kb. ennyi lesz a kamat.
Naponta keresem a dupláját egyszerű gázszerelőként. Ezzel akartok villantani gyerekek?
M. Lőrinc
#37 :D LOL ez a nap poénja! ;)
Már annak, aki érti... :D
Mint kiderült, a kedves Kérdezőnk luxus prostira gyűjt, mert még szűz.
De világosítsa már fel valaki, hogy a luxus prostikat nem a gyakorin találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!