Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek imponál az ilyesmi? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ha meglátjátok, hogy egy férfinál ennyi pénz van, akkor több esélyt adtok neki?

Ez bejön nektek? Csak őszintén, komoly válaszokat szeretnék! :)

2017. aug. 18. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
28%
Nos akinek az a vágya, hogy egy kellemes éjszakán elvágják a torkát az agyatlan felvágós csávója miatt, annak biztos bejön...
2017. aug. 18. 20:39
 32/63 A legrosszabb ***** válasza:
2017. aug. 18. 20:39
 33/63 anonim ***** válasza:
20%

nekem eddig nem kellett pénzt villogtatnom egyszer sem, hogy ismerkedni tudjak... :D

de am sok sikert őszintén mondom

#5 vagyok

2017. aug. 18. 20:40
 34/63 anonim ***** válasza:
32%
Ja, valószínű, hogy rettegnek vállalni a véleményüket NÉVTELENÜL XD
2017. aug. 18. 20:40
 35/63 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként meg apám ennek az ötszörösét keresi meg kb egy hónapban, szóval nem igazán hatna meg sehogyan sem."

A #2es válaszolónak legalább az arcoskodás megy,ha már a matek nem..

Egyébként meg szerintem csak egy idióta vagy valami kisstílű bűnöző tart magánál ennyi kézpénszt, az okosabbak és az igazán vagyonosak a bankban tartják, vagy befektetnek..ja,és ha már pénzzel akarsz magadnak csajt fogni:

[link]

Na kb ez a szint..

2017. aug. 18. 20:43
 36/63 anonim ***** válasza:
3%

Nőként írok akkor, de le fogtok pontozni. Elgondolkoztam a 11-es válaszán. Nekem még nem volt annyi pénz a kezemben, mint a számlámon, ez tény. Az is tény, direkt most néztem utána, hogy egy nap nem is vehetném fel az összes pénzemet, mert van napi limit. (Nem az általam beállított, hanem a bankban mennyit lehet max egy nap felvenni.)

Plusz pont most a héten fektettem be újra. Mennyi az ott a képen, 650 ezer, jól számoltam? Na kb. ennyi lesz a kamat.

2017. aug. 18. 20:43
 37/63 anonim ***** válasza:
45%

Naponta keresem a dupláját egyszerű gázszerelőként. Ezzel akartok villantani gyerekek?

M. Lőrinc

2017. aug. 18. 20:47
 38/63 anonim ***** válasza:
74%

#37 :D LOL ez a nap poénja! ;)

Már annak, aki érti... :D

2017. aug. 18. 20:48
 39/63 anonim ***** válasza:
8%
650ezer kamat? Ne röhögtess már.
 40/63 anonim ***** válasza:
25%

Mint kiderült, a kedves Kérdezőnk luxus prostira gyűjt, mert még szűz.

De világosítsa már fel valaki, hogy a luxus prostikat nem a gyakorin találja.

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!