Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülállok, szinglik veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülállok, szinglik veletek is megesett ilyesmi? Csak őszintén

Figyelt kérdés
Amióta egyedül vagyok elég gyakran eszembe jut, hogy milyen jó lenne ha lenne barátom, szerelmem. Ezért néha este úgy alszom el, hogy átölelem a párnám és azt suttogom a nemlétező fülébe, hogy szeretlek :D kicsit azt képzelem mintha a szerelmemmel aludnék. egyrészt ez elfogadható vagy iszonyat gáz és beteges? A másik, hogy nektek van hasonló történetetek, szokásotok?
2017. jún. 12. 16:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nincs. Én előre fosok, hogy kapcsolatban nem tudok majd nyugodtan, egyedül aludni.

13 évesen csináltam ilyet Leo DiCaprio-ra gondolva.

2017. jún. 12. 16:59
 2/18 Lewwa válasza:
Egy évet éltem együtt a párommal, mióta szétmentünk ügyebár egyedül alszom, hiába az egyedüllét akkor se csinálok ilyet
2017. jún. 12. 17:01
 3/18 A kérdező kommentje:
Jah igen, azt kifelejtettem h 20 éves vagyok^^ mielőtt írnátok, hogy tini rovatba
2017. jún. 12. 17:01
 4/18 anonim ***** válasza:

Nekem önkielégítés közben volt,h elszabadult a fantázám és elkezdtem,hogy még, folytasd (halkan), mint,ha valaki épp....

Illetve volt,h este elalvás előtt fantáziátam ilyen jó éjt puszikról pl.

De szerintem a te eseted, a maga módján aranyos :)

2017. jún. 12. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
Erre az esetre vettem egy óriás macit. Nem férek el tőle az ágyban, de a célnak megfelel valamennyire.
2017. jún. 12. 17:20
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jún. 12. 17:22
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni hogy oldalra fordulok és összekulcsolom a két kezem és azt képzelem hogy a párom ölel át hátulról és az ő keze van az enyémben. Hát ez így leírva elég szánalmas meg nevetséges lehet, de ez van:D Így szoktam elaludni. Suttogni mondjuk nem szoktam semmit. L
2017. jún. 12. 17:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Imádnivalóak vagytok! :-)))
2017. jún. 12. 18:22
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem csinálok ilyet, elég rossz önmagában egyedül lenni, nem akarom ezt még tetézni is ilyen szertartásokkal. Főleg azzal nem, hogy magamban beszélek. Szerintem ez nem jó irányba viszi el az embert.

De ezt azért mindenkinek ajánlom figyelmébe :)

[link]

2017. jún. 12. 18:41
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem.

L23

2017. jún. 12. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!