Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kicsit elsiettük a dolgokat, hogy rendezzem ezt le magamban?
Megismerkedtem egy férfivel, aki pár nap beszélgetés után randira is hívott, Nem szoktam ilyen rövid ismeretség után találkozni, de a beszélgetésünk alatt végig úgy éreztem mintha mindig is ismertem volna, nagyon hamar egymásra találtunk. Elérkezett a randi, ami nagyon jó hangulatban telt, figyelmes és kedves volt:)
A vége felé azt éreztem hogy nem szeretném ha ilyen hamar véget érne, gyorsan elment az idő, és ezzel ő is így volt.
Kitalálta, hogy menjek fel hozzá ha szeretnék, folytatjuk a beszélgetést. Fel sem merült bennem semmiféle hátsó szándék, nem éreztem hogy "tartanom" kéne bármitől is.
Aztán megtörténtek a dolgok, amit nem erőltetett, mindketten akartuk. De utána elfogott egy rossz érzés, hiszen olyan jó volt az este, és nála átéltem azokat a dolgokat amit másoknál ritkán. Hogy izguljak, várom hogy lássam, mikor érint meg, értitek:)
Úgy éreztem, ezzel elrontottuk, és az a varázs már nem lesz meg:(
Látta hogy gond van, és azonnal megbeszéltük nyíltan, mondta hogy nem ez volt a célja, és ne érezzem rosszul magam mert nem néz rám másképpen, és továbbra is szeretne találkozni, és komolyan gondolja.
Eltelt azóta pár nap, ugyanúgy keres, semmivel sem másabb mint előtte. Nagyon jól esik, hiszen érezteti hogy nem kihasználni akart:)
Viszont én elbizonytalanodtam, hogy ezek után hogyan tovább? Lehet túlreagálom, hiszen semmi gond nem volt köztünk, de akkor is félek hogy úgymond ezután már elvárások lesznek a másikkal szemben, és bár nagyon kedveljük a másikat, félek hogy ezzel mindent elrontottunk.
Sose kerültem még ilyen helyzetbe, nem tudom mit csináljak. Hogyan nyugtassam meg magam hogy attól hogy lefeküdtünk, még meglesz ugyanúgy az a varázs, és izgalom?
Előre is köszönöm:)
23L
12-es, miért ne?
Ha mindketten akarják, akkor mi az a borzasztó ok, ami miatt ne feküdhetnének össze máris az első alkalommal?
Magad sem tudod mert írsz össze-vissza, hogy ne évekig várjanak vagy egy hónapot, de ne az első alkalommal. Komoly, akkor mi is az ideális? Hányadik alkalom? Számoljuk ki percre pontosan?
Te is az az ember vagy, aki azt hiszi, attól jobban becsülik a férfiak a nőket, mert ellenkeznek. Nem lesz ettől senki sem értékesebb sem jobb, ez csak a nők fejében létezik.
Van egyfajta varázsa az ismerkedésnek, igen. De szerintem nem kizáró általában az embereknél kapcsolat szempontjából, hogy "elsőre megvoltál". Mostmár ebből kell a legjobbat kihozni, ha már így alakult.
Amúgy hidd el, ha ő nem akarta volna "elsietni", nem hívott volna fel magához. Ilyen vehemenciával pár randi után úgyis meglett volna a dolog, és én még azt sem nevezném alapos ismeretségnek.
Persze, ez egy jó mentsvár, ha valami balul sül el, hogy ja, hát biztos azért mert elsőre összefeküdtem vele.
Nekem volt ugyanolyan tartalmas és komoly kapcsolatom olyannal is, akivel már pár óra után összefeküdtem és olyannal is, akivel három hónap után.
Az ég világon nem számít semmit sem.
Te cseszted el az életedet de nagyon, ha ilyen hülyeségek járnak a fejedben.
Köszönöm szépen hogy segítettetek, megnyugodtam:)
Azt hittem sok férfi ezután másképp áll a nőhöz, mert itt sok válaszban ilyet olvastam:D:D
Hgyjuk már, én a harmadik randin lefeküdtem a kedvesemmel.
Több mint egy éve, és már össze is költöztünk közben, és a szex meg a kacsolatunk is jobb és jobb lesz.
Ne légy már idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!