Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a helyes döntés?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés? Hogyan rendezzem le magamban?

Figyelt kérdés
A barátommal másfél éve járunk ő az első komoly kapcsolatom, de egy féléve úgy érzem hogy egy másik fiúba beleszerettem. Sokszor gondolok arra, hogy szakítok a barátommal, jobb lesz neki nélkülem. Mellettem csak szenved, éretlen vagyok még hozzá. Megcsaltam nem egyszer, tudom, hibáztam. Mégis mikor arra gondolok hogy vége legyen a barátommal, elkap egy hihetetlenül nagy fájdalom, hogy belehalnék ha nem lenne velem, de mikor velem van ezt nem érzem, csak nagyon ritkán. Tudom, hogy még gyerek vagyok (16) és nem biztos, hogy ugyanazt gondolom a dolgokról, mint a barátom aki már tapasztaltabb ilyen téren (18), de mégsem tudom eldönteni, hogy mi a helyes. Várom a tanácsaitokat! Csak értelmes válaszokat, ha kérhetném!
2008. nov. 15. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

huuh hát nehéz a kérdés...

a szövegből úgy értelmeztem hogy valamilyen szinten csak szereted még de az már nem szerelem. Szóval szerintem szakíts vele minél előbb, hogy ne érezze magát becsapva főleg ha már meg is csaltad. Vagy mondd azt hogy egy kis szünetet szeretnél hogy lerendezd ezt magadban. Ülj le vele beszélgetni és kérdezd meg hogy most milyennek látja a kapcsolatotokat és onnantól majd meglátod hogy mit kell tenned. A helyes döntés szerintem az lenne (hogyha szakítanátok) hogy nem jössz össze egyből más pasikkal.Kicsit várj vele.

Ez az én véleményem remélem tudtam segíteni:)

2008. nov. 15. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban vagytok vagy nem? Szerintem szakíts vele, nem érdemes hitegetned. Ha nem megy a kapcsolat, hát nem megy.
2008. nov. 15. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
sajnos ha többször is megcsaltad,és ilyen érzéseid vannak vele kapcsolatban,akkor vess ennek véget!nincs jövője már a kapcsolatotoknak.inkább most,mind húzod-halasztod és évek múlva megbánod hogy miért nem szakítottál előbb.
2008. nov. 15. 16:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nem távkapocslat. Leültünk, beszélgettünk. Úgy döntöttünk, hogy még egyszer megpróbáljuk. A másik srácot viszont próbálom hanyagolni. Remélem összejön^^ Még egyszer köszi!
2008. nov. 17. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!