Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem ezt vele? Nem akarom, mit mondjak?
Nem önzőség, de egy kérdést engedj meg.
Szerinted az jó dolog, hogy gumiban szeretkeznek az emberek?
Mert itt azt írod, húzzon gumit, de akkor ez azt mutatja, hogy neked kvázi mindegy, hogy mit rak a szerszámára.
Gondolom, nincs tartalmas szexuális életetek, mert egy jó szexben a gumi az valami leírhatatlanul körülményes tud lenni.
Viszont a te döntésed ez, és ha téged zavar a fogamzásgátló, akkor nyilván ezt a párodnak is tudomásul kell vennie.
#4 örülok neki hogy belatsz a haloszobabkba :)
Egyebkent semmi gond nincs a szexualis eletunkkel, egyszeruen megvaltozott az eletem, a testem minden porcikajat ugy erzem mint ha kicsereltek volna miota gyogyszert szedek. Nem szeretnem tovabb szedni, gyereket sem szeretnek egyenlore! Szeretem a paromat, de ugy gondolom az ilyenek egy kapcsolatban mindig korulmenyes dolgok, hazudik aki azt mondja hogy nem! Kizart hogy ezt valaki csak ugy odalokne a parjanak! Es mivel gyereket meg nem szeretnek, gyogyszert sem akarok szedni, igy igen teljesen normalisnak tartom az oveszer hasznalatat! Sot! Masoknak is ajanlanam vagy ajanlottam volna mint hogy gyerekuk legyen akit nem akartak es ez latszik is!
Hat en egyik baratomnal sem szedtem. Jo, ha fel percbe telt felhuzniuk. Addig meg nyilvan en sem ultem az agy szelen...:)
Egyaltalan nem onzoseg. Mondd csak neki nyugodtan.
Jó, hogy ők húzták fel, és nem te adtad rájuk?
Oh, és miután felhúzták már csak dugás volt?
Unalmas.
Megmondod neki, hogy nem bírja a tested a tablettát, a nőgyógyász a továbbiakban nem javasolja, ergo nem írja fel.
Ez a szöveg támadhatatlan. ;)
Aztán megkéred, hogy beszélnének meg, hogyan védekeztek a továbbiakban.
Ha még ezek után sincs benne hajlandóság, hogy gumit húzzon, vagy ilyen ötletei vannak, hogy időben kihúzza, vagy rakass fel 70 ezerért mirena spirált, akkor dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!