Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, melyik esik jobban nektek, ha azt mondják rátok, hogy szép, vagy ha azt, hogy csinos? Miért?
Ja és pont azért, mert szerintem a csinosság olyan dolog, amiért tesz az ember. Az alakja, a ruhái, a sminkje, a frizurája. Számomra a szépség az, ami veleszületett dolga az embereknek, így ezt jobban szeretem, ha észreveszik, mert nem mindenki születik szépnek(mai szépségideálnak, az aktuális srác szépségideáljának).
A csinosságot pedig amúgyis mindenki észreveszi, nem kell plusz egy ember, akinek feltűnik.
Én is így éremezem.
Szépnek születni kell, vagy sokat fizetni
A csinosság viszont testsúly, izomtónus és megfelelő ruhák egyvelege.Tehetsz érte.
a szépség az egyén kisugárzására jellemző, a csinosság meg a kinézetére/öltözködésére .
férfiként én azt tapasztaltam, hogy ha azt mondom egy csajnak hogy csinos, akkor sokkal jobban örül neki mintha azt mondanám, hogy szép.
Ha valaki alapból vékony, azt nem csinosságnak hívják, hanem vékonyságnak. A ruhái, a frizurája és a sminkje, alakja harmóniája adja a csinosságit. Tehát nem lehet genetika.
Ha nem hiszed, gondolj bele. Mondanád egy éhező afrikai lány meztelen! ápolatlan testére, hogy csinos? Naugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!